Sivut

tiistai 3. syyskuuta 2013

Värikkäitä vaatteita

En tiedä miksi nämä nyt ovat mielestäni niin jotenkin kummallisen värikkäitä mukamas? Ehkäpä oikea sana olisi kirkkaita kuteita?


Lintuselle lippapipohattumikälie Eurokankaan palatrikoon viimeisistä paloista. Itselleni ompelin tästä kankaasta puseron uusimman OB:n kaavalla, mutta milloinpa minä omia vaatteitani tänne saisin kuvattua? Kaukolaukaisimen asettelu on niin hankalaa ja vielä hankalampaa on miehelle poseeraaminen jos se niitä kuvia ottaisi...

Tämä kangas on kyllä ihanan pirtsakka, ehkä vielä aika paljon kirkkaampi kun kuvassa. Niskassa vaaleanpunaista resoria pätkä, sillä enempää neon-trikoota ei enää ollut. Mutta ihan hyvin noin 7 euron kangaspalasta sai yhden naisten puseron (enkä tosiaan ole mikään xs), yhden lasten hameen ja lippiksen. Mitään ei jäänyt jäljelle.


Lisäksi kokeilin ommella Mekkotehtaan kaavalla trikoota.


Kaavana Riine, värikäs pallotrikoo Joensuun Pala-Sopista. Violetti valkoinen pallokangas on kierrätyskangasta varmaankin 90-luvulta? Sellainen kellohame oli alkujaan. (Kiitos työkaverille hameesta) Hihansuut on edellisen mekonpurkuoperaation jämiä josta jäi jotain omituista venyvää satiinia? Tai mitä lie on, mutta kivan tuntuista, joten ihan sama :)
Ensin olin kankaista ja kaavasta ihan et -voi ei, tää on niin yöpaita, mutta ei se kauempaa niin yöpaitamainen olekaan. Käyttöön päätyy ja tyytyväinen olen. Tanssimekko kuulemma tämä on sanoo Lintunen ja sipsuttaa varpaillaan :D

iive

6 kommenttia:

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)