Sivut

torstai 27. maaliskuuta 2014

Kasva aikuiseksi

Jostain syystä nyt on aika ettei enää viitsi kävellä vaaleanpunaiset norsut päässä. Se pipo päätyy kavennettuna jatkokäyttöön Lintuselle. Hyvä kangas on kyl ollut, on siisti edelleen ahkerasta käytöstä huolimatta.
Teknisten paitojen tuhoaminen jatkuu siis. (Mulla on siis jemmassa kasa uusia käyttämättömiä teknisiä paitoja joiden malli on niin ahdistava kelle vaan ettei niitä voi oikeasti pitää päällä.)


Modan ruttupipo ohjeella tehty pipo. Ihan jees, tuo päälliosan huipun kulmikkuus hieman häiritsi, ei asettunut tässä kankaassa kivasti tai sitten ompelin sen päin peetä. No, pyöristin sitä sitten vähän ja tuli ok.
Tää kangas ei jousta kamalasti, juuri sen verran että pipokankaaksi tätä pystyi käyttämään.


Ohjeeseen kuuluvan rusetin jätin pois, en ole oikein rusetti-ihmisiä. Oon nähnyt hienoja kukkiakin mitä ihmiset on näihin tehneet, en ollut nyt kukkaihminenkään.
Äitee oli joskus tilannut etsystä vissiin silitettäviä metallisia -mitähännäänytoikeinon-juttuja, no silitin niitä sit pipoon. Ovat kivoja kyllä, vähän blingblingiä mut ei paljon.

iive

2 kommenttia:

  1. Hei!sulla on ihanan pirtee blogi,tosi kivoja juttuja ja ihanat nukenvaatekaavat...tässä ompelen paitaa juuri ;) samanlaisia kiinnostuksen kohteita kuin minulla ;) Aurinkoista kevättä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moi :) ja kiitos :) Pahoittelut myöhäinen vastaus! Käsityö black out menossa :(

      Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)