Sivut

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Neuleiden ihmeellinen maailma!

Minä, neulomaan???
Muistan vieläkin kuinka niskat jumissa kässäntunnilla ähersin ja väkersin niitä lapasia ja sukkia. Lapaset taisin saada valmiiksi, mutta sukasta valmistui vain toinen ja kuinka inhosinkaan neulomista! Kaiken lisäksi niistä koulussa käytetyistä langoista "villa-allergikko" sai inhottavaa kutinaa ja kutkutusta sormiin, kaipa sitä olisi siihen voinut vedota, jotta olisi saanut tehdä jotain muuta, mutta onneksi en niin tehnyt. Nyt on ainakin perustaidot olleet muistissa, joskin hatarasti, ja Käspaikka on ollut oivana apuna kun sain jostain ihan ihmeestä neulomiskärpäsen pureman ? :D ?
Ensin syntyi neulomisharjoitteena tytsylle hattu. Sileää suoraa neulosta Nalle colorilla ja kukkakedolla, hieman lisäyksiä korvaläpissä, mutta muuten ei todellakaan mitään ihmeellistä. Lapasetkin syntyi siinä samalla, mutta ne on jo kurassa uitetut ja kuva jäi ottamatta. Villasukkiin olis samaa sarjaa varret valmiina kun vain muistaisi Äiteen nähdessä opetella sen the kantapään :)
Mutta siis siitä hatusta... Tein siihen siis kaapinkätköistä löytyneestä fleecestä vuorin ja nauhat, sekä vähän koristeen tynkää ja ihan kivahan tästä sitten tulikin!


Äitee toi sitten mulle tuliaisiksi lankoja ja Novitan lehden ja sieltä bongasin tämän. No se mun versio ei kyllä nyt ihan tältä näytä ;D kun enhän mä voinut olla vähän modifioimatta! Tosi tyytyväinen olen kyllä lopputulokseen. Pitää vielä myöhemmin postata kuva, missä nämä ovat päällä kunhan saa jonkun vain kuvaamaan.

Myssyssä lankana ohjeissa mainittu Lila Novitan Crystal sekä musta Novitan Softy
Näistä oli kyllä ihan hirveä ottaa kuvaa kun tuo lanka kiiltää salamassa ihan ihmeellisesti.

Kauluriin tuli lisäksi muotoonommeltu musta microfleece-vuori ja kiristysnauha, sillä kutittaahan tuo paljaalla iholla ihan hirveästi ja halusin myös kaulurin tulevan ihan "suppuun" kaulaa vasten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)