Sivut

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Uusi työtila ja tuliaisia

Viikonloppu meni uutta työtilaa rakentaessa, sillä tuskastuin aina siivoamaan keittiönpöytää. Kyllähän meidän ruokailut sohvalla onnistuisi, mutta kun lapselle pitäisi pöytätapoja opettaa niin sitä ei sohvalla voi tehdä :) Vai opettaisiko sohvatapoja?
Makuuhuoneeseen sit päädyttiin työpöydälle paikkaa miettiessä, kun ei tämä meidän asunto niin suuren suuri ole, ja siitä tulikin sitten vallan mainio!

Oma soppi <3

Maanantai menikin sitten "remontista" toipuessa, mutta tänään pääsin sitten taas sorvin ääreen. Harvinaista herkkua oli myös päästä itsekseen kaupungilla käymään ja piipahdinkin Eurokankaassa ostoksilla. Matkaan lähti mikrofleeceä kauluria varten, tytsylle löytölaarista paksumpi yöpukukangas ja tuleviin velourhousuihin resoria kun oli vihdoin tullut oikean väristä.
Leikkasin tänään velourhousut ompelua vaille valmiiksi, mutta odotan ompelun kanssa vielä ensi viikkoon, sillä saan viikonloppuna vähän aplikointitarpeita ja taidanpa sitten aplikoida housuihin jotain kivaa jotta ne sitten tosiaan eroaisi noista valmishousuista ihan kunnolla. Koneesta kuitenkin putkahti uusi PikkuYstävä viikonloppureissun tuliasviemisiksi.
Herra Siili


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)