Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2012

Nukkumapäivä

Yövuoron jälkeinen nukkumapäivä on oikein kummallinen päivä, joko sinua nukuttaa hirveästi päiväunienkin jälkeen ja olo tuntuu kuin katujyrän alle jääneeltä tai parhaimmassa tapauksessa nukkumapäivä on kuin ylimääräinen vapaapäivä.

Tänään oli sellainen vapaapäivä-fiilis, onneksi. Päiväunien jälkeen kävin kiertelemässä läpi paikallisen EkoCenterin ja SPR:n kirpputorin. Oispa ollut ihanuuksia ostettavaksi ja suurin osa aikamoisen kohtalaiseen hintaan, paitsi tuolla SPR:llä. En oikein tajua mistä ne repii ne hintansa, sillä osalla tuotteissa oli aikamoisen paljon ilmaa hinnassa, vaikka kyllä ne osaa ihan tavan kirppiksilläkin rahastaa. EkoCenterillä on yleensä paljon inhimillisemmät hinnat, mutta niiden tarkoituksena onkin kierrättää tavaraa eikä vain vetää siitä mahdollisimman paljon euroja.
Harmi kun ei ollut kameraa matkassa, sillä oli ihan hauska tonkimisreissu vaikka mitään en loppujen lopuksi ostanutkaan. Joskus riittää pelkkä katsominen (vaikkakin se keittiönpöytä joka reissulle jäi, kutkuttaa mielessä yhä edelleen, miehen mielestä se vain on susiruma, minusta ihana).

Prismasta sen sijaan löysin (sairausloman minimipalkasta huolimatta) Finlaysonin Muumi Nyytin talo-lakanapakkauksen -50% eli 24,95e! Ei paha ollenkaan!

Kuva: suomela.fi

Harmillisesti näitä ei ollut jäljellä kuin yksi kappale, mutta enpä minä ole ennenkään ollut kovin tarkka näistä parillisista jutuista, joten hankitaan kaveriksi joku toinen muumi sitten joskus. Mielestäni nämä perinteiset vanhanajan Muumit ja varsinkin nämä mustavalkoiset sopivat hyvin ihan aikuistenkin sänkyyn.

Prismassa sattui myös tapettihyllyllä silmiin d-c-fix kontaktimuovia muutamassa eri värissä. 9,90e oli yhden rullan hinta, joten voisihan tuota sit tuoltakin ostaa jos sattuu vielä tarvitsemaan. Itse olin kuitenkin etsiskelemässä kaksipuolista mattoteippiä, jolla voi tehdä itse "sisustustarroja" vaikkapa tapetista. Tämän irtiottaminen on kylläkin varmaan hieman haastavampaa, joten nämä kokeilut päätyvät varmaankin tulevaisuudessa vain ja ainoastaan huonekaluihin tai pienesineisiin.


Suunnitelmissa oli päällystää pahvikirjaimet tuon mattoteipin avulla. Ajattelin että tapetti voisi olla kiva ja jokaisen kirjaimen voisi koristella muuten jotenkin hauskasti erikseen.

Suunnitelma peruttu, ei tullut hyvä, palattu lähtöruutuun ja otettu pensselit avuksi. Teipin kanssa jatkan myös edelleen, mutta jätetään tuo tapetti pois.


Mies laitteli meidän tyttöjen taiteillessa mulle valot. Illan viimeisinä tunteina kerkesin vielä hieman ommella surauttaakin ja sattumalta hoksasin maailman parhaat "nuppineulat" nahkatossujen ompeluun.


Tossut sain sovituskuntoon ja kruunutossujakin jouduin taas korjailemaan. Harmillisen heikko pala nahassa juuri rasittavassa kohdassa repeää sauman vierestä vähän väliä. Hitsit kun olis muuten hyvät tossut. Pitää varmaan pistää uusiksi koko takakappale...


Kaiken lisäksi kerettiin vielä käydä ihailemassa kankaita Marimekossa ja leipoa sämpylöitä.
Olipa ihana päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)