Sivut

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Nukkekodin kalusteet kirppikseltä

Nukkekoti-projekti on ollut täysin jäissä, sillä en ole löytänyt siihen sopivia kalusteita, sopivaan hintaan. Kirppareilta olen etsinyt koko kevään, tuloksetta.
Mutta tänään oli ilmeisesti jotenkin spesiaalipäivä, sillä Leppäkerttu-dominon lisäksi löysin NELJÄ pussillista nukkekodin kalusteita eri pöydistä. Osa kalusteista on itse tehtyjä, osa tehdasvalmisteisia. Osa on muovia, osa puuta. Osa hyväkuntoisia, osa roskiskamaa (en itse ikinä kehtaisi tuollaisia edes laittaa myyntiin).

Silti kympin hintaan tuli iiisoo kasa käyttökelpoisia huonekaluja ja mikä tärkeintä, ne kestävät leikkimistä.

Tuo yhdessä kuvassa näkyvä Farmoksen desinfiointiaine on muuten kirppis-löytöjen tekijälle verraton tuote. Sillä pyyhkii pöpöt pois käden käänteessä ja todellakin tehokkaasti.
Easydes on mikrobisidisesti tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen
pintadesinfektioaine, jolla on hyvät pesevät ominaisuudet. Easydes sopii
kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille: kosketuspinnoille, laitteille
(myös puhelinten ja tietokoneiden näppäimistöt) ja välineille.
Easydes on etanolipohjainen desinfektioaineseos, joka sisältää peseviä aineosia.
Mikrobisidisesti laajatehoinen ja nopeavaikutteinen Easydes tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja sienet. Desinfektioteho ja hyvä puhdistustulos saavutetaan vaivatta myös näkyvästi likaantuneilla pinnoilla. Easydes poistaa hyvin lian ja rasvan. Suihkepullo on helppo ja nopea käytössä – suihkuta ja pyyhi. Tuotteen mikrobisidinen teho on tutkittu: HY KTTL prEN13713 bakterisidinen teho, EN 1650 fungisidinen
teho sekä virusidisen tehon testit. Tuotteen teho on testattu myös MRSA -kantaa vastaan. (Lähde: kiiltoclean.fi)
Eli ei mikään joka marketin tuote vaan ammattilaistavaraa. Se näkyi myös hinnassa, mutta on ehdottomasti hintansa väärti.

Lisää huonekalukuvia tulee kunhan saamme Lintusen kanssa päätettyä mitäs näille tehdään ja millä väreillä sisustetaan :) Hänelläkin kun on jo 2½ vuotiaana kovin vahvat mielipiteet ja hyvä niin. Hänellehän nämä tulevat eivätkä minulle.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)