Sivut

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Palaset

Tädin hoivista lähti meille kasa aarteita!


Laatikosto on Risto-Matti Ratian suunnittelemaa Palaset sarjaa, jota valmistetaan itseasiassa vieläkin, tosin pöydälle mahtuvina versioina. Tämä lipasto on suoraan 70-luvulta, tosin on näköjään jossain vaiheessa saanut maalia niskaansa.
70-luvulta päivää! olikin koonnut kattavan esittelyn sarjasta. Tätä haluaisin kyllä lisääkin, viis siitä, että se on Ratian.


Punainen lamppu on mummin peruja. Valaisimessa on punainen metalliosa ja valkoinen lasinen keskiö. Mielettömän ihana! Saa nähdä mistä koti löytyy, meiltä nyt ainakin.
Punainen peili on tädin lapsuudesta, joko 70 tai 80-luvulta. Olisi sopinut kyllä täydellisesti eteiseen valokuvakollaasin kanssa... no kyllä tämäkin paikkansa vielä löytää.


Hento roosa aarrearkku oli lukossa, hetken, mies murtautui sinne sekunnissa... hmm... epäilyttävää! No kummoisia aarteita ei pitänyt sisällään, mutta kaunis on ulkoa, vaikkakin hempeä. Arkun alkuperä on kyllä arvauksien peitossa.


Ja ihanat Brion työntökärrit lähtivät matkaan myös. Taaperokärryt olinkin myynyt eteenpäin, mutta näitä ei myydä minnekään!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)