Sivut

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Jungle in my mind


Iloitsen uudesta työpöydästä johon mahtuu pyykit ja lapsi askartelemaan, niin ja minä myös :)


Jossain netissä bongasin tämmöisiä tarrapainantajuttuja, valitettavasti en enää muista missä, mutta engelskaa siellä kirjoiteltiin.
Meillä on iso laatikollinen tämmöisiä soft-eläintarroja ja niitä kun liimasi alustalle päällekkäin pari kappaletta niin tulipa hauskoja leimasimia.

Kankaanpainanta on ollut mua kovasti kiinnostavaa hommaa, mutta aina se on jäänyt yksittäisiksi kokeiluiksi ja turaamiseksi. Nyt tein aimo kasan erilaisia testejä, että tulisin aineiden kanssa tutuksi. Pitäisköhän hurahtaa tähän? Ei tää kyllä mitenkään muodikasta olisi eli just niin mua!


Vaikein homma oli ehkä tuon värin sekoittaminen niin että se olisi juuri sopivan paksuista, sillä liian paksuna se jäi ruman näköiseksi ja liian ohuena lähti leviämään.
*****
Kokeilin myös huvikseni teippailla ja washi-teippi toimi tässä tosi hyvin! Ei päästänyt yhtään läpi.Vähän muitakin kokeiluja, kun pisteltiin vähän glitterimaalia jo valmiiden kuvien päälle. Tää kimaltava sarvikuonohan on jopa melkein virheetön ja aika ihana <3


Pilkkutautinen norsu taas, no ehkä sellainen ei niin onnistunut kokeilu...


Viimeiseksi oikein kunnon testi-testi paitaan vähän pinkkejä poneja laukkailemaan. Tätä Lintunen jo tuunasi itse aikoinaan. Toi harmaa sotku paidassa on siis hopea-glitterväriä, joka ei onneksi livenä näytä tuolta kuin kuvassa. Nytkin testaukset jatkuvat, sillä paita päätyy vielä pesukoneeseen värinapin kera, sitten joskus. Lisäksi paidasta on ratkottu helma auki ja katsotaan kuinka muuten passeli, mutta liian lyhkäinen paita saisi lisää pituutta. Näitä samaisia paitoja kun olisi kaapissa lisääkin, tosin orkkismuodossaan.

iive

ps. ebaysta on tilattu pari kangasta ja kangasnappiaihioita joita olen himoinnut jo ainakin vuoden. Ei mulla mikään hätä siis näytä olevan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)