Sivut

lauantai 13. lokakuuta 2012

Lipasto

Olipa kerran yksi aivan järkyttävän hirveän näköinen lipasto, jonka Äitee bongasi kirpparilta. Taitavana tyyppinä hän heti hoksasi lipaston sisimmän potentiaalin ja osti sen mulle. Siellä se sitten odotti autotallissa se järkyttävän kamala lipasto ja mä tiesin heti mitä tästä tulee.

No, eihän tämä nyt ihan mennyt niin kuin sadussa, sillä aika kauan lipasto sai toimia tehtävässään upeaa sisintään paljastamatta. Sitten eräänä päivänä se sai valkoisen maalin pintaansa, pehmeät pyörätassut allensa ja tänään vielä koristukset yllensä. Olisi pitänyt kuvata ihan muistoksi se entinen olomuoto, mutta uskon että osaatte kuvitella kaiken tummentuneen männyn värisenä, yök!

 Ja minä niin tykkään siitä ja mikä tärkeintä Lintunen rakastaa sitä!


Harmi kun noista tarrojen sävyistä ei koskaan saa sitä oikeaa väriä kameralla kuvattua. Toi turkoosi on nimittäin maailman magein mintunvihreä, keltainen juuri SE retroin keltaisen sävy mitä olla saattaa ja punainen ihanuus pinkki. Täytyy koittaa jonain aurinkoisena päivänä roudata tuo kompleksi keskelle olohuoneen lattiaa ja sitten kuvata.

Pakolliset perhoset piti tehdä, Lintusen erityistoivomuksesta, muut tuli mieleen siinä tehdessä. Nautin siitä kun olen oppinut viimein vain luomaan ja olemaan välittämättä millintarkkoista mitoista. Pallotkin voi vaan leikata, ei ole pakko olla ihan pyöreitä mallilla tehtyjä. Kunhan vain saksii mielensä kyllyydestä :)

iive

ps. Mun uusi työpöytä ja hylly saapui eilen illalla. 3 metriä valkoista pintaa! Ihanaa!
Ja Lintusen mielestä oli ihan törkeää etten tänään ommellut yhtään mekkoa tai ees pipoa :P

Ehkä en ommellut kun saattaa olla, että työtilat koki pienoisen räjähdyksen. Ja naapuri tykkäs aivan varmasti kun ruuvasin porakoneella klo 23...

8 kommenttia:

 1. Oi, onpa ihana lipasto. Tulee niin kesä mieleen tuosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Määkin kyllä tykkään tästä tosi paljon!

   Poista
 2. Miten teet nuo teipit? Tai siis miten leikkaat?

  Olen vain saanut harmaita hiuksia mattoveitsellä ja kynsisaksilla. Tästä johtuen kaikki on joutunut pysyvämmän tuunauksen alle...

  Kuten tämä:
  http://tuituijakotikolo.blogspot.fi/2012/02/mummuni-satumainen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensikskään en tiedä mitä vaikutusta tuolla kontaktikalvon laadulla on? Kun mun teipit on mainosammattilaisten kamaa (saan ruttuiset, rikkonaiset ja muuten vaan epäkurantit palaset ja joskus ostankin ihan uutta matskua jos haluan jotain tiettyä väriä.

   Yksityiskohtien ja kuvioiden leikkaamiseen käytän saksia. Sellainen fiskarsin pyöröleikkurikin varmaan olis varmaan huippu??? Joihinkin käytän Fiskarsin askarteluveistä (jota saa vaikka prismasta) ja pahvia tai leikkurialustaa alla. On mulla myös mattoveitsikin tai monta itseasiassa. Sellainen ohutteräinen katkottava on musta ollut paras. Suoraa leikatessa veitsellä käytän AINA viivotinta. Ja jos suoraan leikattava osuus on alle 35cm pitkä niin sitten käytän paperileikkuria :)

   Tässä lipastossa käytin valmiiksi malliinleikattuja palasia. Ovat muutaman millin reunoista pienempiä kuin itse laatikot. Siksi reunat ovat siistit. Tuo kalvo on muutenkin kätevää käsitellä kun sitä voi venyttää, kuumentaa ja muutenkin muokata. Lisäksi kalvoa käsitellessä käytän aina suihkutettavaa fairyvettä, joten kalvo ei heti jämähdä kiinni vaan sitä voi pinnasta riippuen liu'uttaa, liikuttaa tai venyttää :)

   Pitäisköhän mun tehdä tästä joku postaus??? :D

   Poista
  2. Ai ja musta sun lipasto oli muuten tosi kiva!

   Poista
 3. Vau, aivan ihana lipasto! Tuollaisen kelpuuttaisin saman tien tähänkin talouteen jos vaan saisi pari lisäneliötä kaupan päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tytär on samaa mieltä :D
   Pieneni muuten puolella tuo lipasto kun siihen sai pyörät alle, ei ole enää yhtään niin ison oloinen, vaikka pakkohan sen on olla iso kun tuo nukkekoti on ihan huge!

   Poista
 4. Hei tää on ihan älyttömän hieno!!

  VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)