Sivut

maanantai 24. joulukuuta 2012

Lintunen, Nelli ja Lilli

Ensin ne vähän ehkä jännittivät,
mitä ihmettä nuo ovat?
Noin paljon rompettakin niillä...

Sitten se lähti ja nukke-parat saivat kyytiä, mutta leikkimiseenhän ne on tarkoitettu. Vielä on 3-vuotiaan sormien pukemista harjoiteltava, miten mikin kolttu päälle puetaan, mutta siinähän se sorminäppäryys samalla harjaantuu.

 Nelli Tähkäpää: -Apua tää tenava halaa mut hengiltä!

 Vakavasti me tutustutaan.
Hei kukas sä oot?


 Nelli ja poni


Hyvää Joulua kaikille!

iive

3 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Mä löysin nämä nuket about tunti sitten sattumalta, kun etsin netistä lasten jumpsuitteja ja satuin löytää blogin, jossa joku oli näille nukeille sellaisen tehnyt. Ja nyt harmittaa täysillä, kun ei tuolla disney storessa enää ollut niitä nukkeja, mitä meille olis varmasti toivottu. Mutta ehkä mun pitää sellainen, edes yksi hommata. Ihan vaikka siksi, että sille vois tehdä kaikkia kivoja juttuja ;). Blogisi kyllä laitan lukulistalle, sen verran ihania juttuja olit tehnyt! Todella taitava ja idearikas olet :). Niin ja jopa niitä kaavoja oli joissain jutuissa, niitä täytyy ehdottomasti kokeilla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kaavoja löytyy ja tulee varmaan lisääkin. En koe tarpeelliseksi niitä pihtailla. Disney Animators nukenvaate- Facebook ryhmästä löytää myös kaavoja ja vinkkejä.
   Nukkeja voipi yrittää ostaa mm. disneystore.com eli USAsta. Yhtä nukkea tilatessa ei tullut tulleja eikä alveja (tosin säädökset hieman muuttuvat vuodenvaihteessa). Myös ebaysta näitä näkyy jonkin verran löytyvän. Ja voihan olla että näille tulee lisätuotantoa ja saapi taas muualtakin ostettua. Asiaa kun on Disneystoressa kysytty niin ovat olleet vielä "saa nähdä tuleeko lisää"-kannalla.

   Poista
  2. Oli pakko tilata yöllä se Jasmine uk:n disney storesta :). On ollu meillä ihan tykätty prinsessa sekin, mutta Tähkäpäätä ja Arielia ajattelin metsästää. Aamulla meidän kohta 5v:lle noita esittelin ja nehän se haluais :D. Tuala usan disneystoressa yöllä kans kävin ja melkein tilasin noi molemmat, mutta on en sitten malttanutkaan. Postit on aika hurjat ja tota tulliin jäämistä mietin kovasti. Postit ei vissiin ollu kovin paljon pienemmät, jos yhden tilais tai erikseen molemmat, mutta tulliin eivät sitten varmaan niin helposti jäisi... Ebay ja Amazonkin tuli selattua :D.
   Kiitos tuosta facen vinkistä, piti käydä liittymäs :).
   Mies oli kyllä sitä mieltä, että eiköhän meillä oo ihan tarpeeksi tavaraa... No joo, tottahan sekin, mutta noi vaan nyt hullaannutti mut täysin heti ku bongasin :D.

   Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)