Sivut

maanantai 3. joulukuuta 2012

White and violet (and some green too)

Pitkällisen tutkimisen, suunnittelun ja kokeilun tuloksena vihdoinkin saappaat jossa on "oikeat" pohjat! Ne syntyivät hama-helmistä (clas ohlssonilta ostettuja jotain omaa merkkiä). Huomasinpa tässä harjoittelunkin tuloksena että hama-helmissäkin on eroja ja väreissä on eroja. Eri merkkiset ja eri väriset hama-helmet käyttäytyvät eri tavalla.
Linosta kaiversin muotin pohjalle, sulatin hamahelmet "mössöksi" eli pehmeäksi levyksi ja silitin kovasti painaen muottiin kiinni. Ja sieltähän ne sitten ilmestyivät kuviot <3
Reunat siloittelin silitysraudalla myöskin pyöreiksi.
Ja vaikka kaikki kuulostaa yksinkertaiselta, niin täytyy sanoa ettei se tosiaankaan ollut. Mutta tyytyväinen olen silti rankan työn tulokseen :D
Suunnitelmissa oli myös harjoitella kumilankarypytystä ompelukoneella, mutta se hitsin kumilanka oli tyystin kadonnut :( Halusin tämän kuitenkin valmiiksi, joten käytin tavallista kuminauhaa. Tarkoitus oli rypyttää enemmänkin, mutta voihan sitä jatkaa kun kumilanka löytyy.

*****
Ja sitten ne päivän parhaat <3


Mä olen niin rakastunut näihin <3

Ohjetta ja kaavaa tulossa ehkä joskus...

iive

7 kommenttia:

 1. Oih, aih, outs!!! Loppuu sanat... <3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 2. Mitä?!! Tämän huudahdin ääneen! Siis sä olet ihan uskomaton! Tuolla nukella alkaa olemaan kattavampi vaatekaappi kuin monella lapsella. Huikeita ideoita, huikeita toteutuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aikamoinen repertuaari löytyy :D Pitäisköhän vähän hillitä? Tää sattuu olemaan ihan hemmetin inspiroiva tapaus.
   Alussa oli nukke pahvilaatikossa kahden mekon kanssa. Nyt on nukke ahdettu pahvilaatikkoon noiden kaikkien juttujen ja vaatteiden kans :D

   Poista
 3. Voi apua! Mun kärsivällisyys ei taatusti riittäis, tuo yksityiskohtien määrä ja ihanuus on jotain käsittämätöntä! Ihana ihastella täällä blogissa!:)

  Paras olla näyttämättä tytölle, ettei kuvittelekaan mun tekevän näitä... mutta eihän ne kaavat pahitteeksi olis, JOS erehtyisin testaamaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kyllä mua ei ole edes ahdistanut toi piipertäminen. Mä olen jopa nauttinut siitä! Ja kaavat kehitteillä ;)
   Mutta tuo perustossu on t o d e l l a yksinkertainen. Ja jonkun valmiin koristeenhan voi laittaa tuohon eteen tai jos on joku kaunis kangas niin sitäkään ei edes tarvii.

   Poista
 4. on niin mielettömän hienoja juttuja että hiljaiseksi vetää!!! tykkään ja paljon!

  VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)