Sivut

maanantai 28. tammikuuta 2013

Jessus!

Vähänkö tänne on tullut lisää lukijoita viikossa! Oho. Tervetuloa vaan kaikille tiirailemaan näitä tyttöjen juttuja (sillä niitä nämä nyt kovasti tuppaavat olemaan).

Matkalta on kotiuduttu (ihanaa) ja reissu meni muuten mukavasti paitsi, että oltiin Lintusen kanssa aika kipeitä muutama päivä. Tuotiin ihan kotisuomesta vatsatauti tuomisiksi ja mulla meni sen kanssa kärvistellessä melkein koko viikko pilalle.

 Matkaan siis arpoutui Tuhkimo <3

Mutta oli niitä ihaniakin hetkiä siellä ja kaiken turistirysän alta saattoi nähdä osan Teneriffan viehätyksestä ja kauneudesta. Mukaan lähti myös pari uutta nukkea Bella ja Abby. Paikallisesta "Disney" Storesta ostettiin nämä, mutta eivät nämä mitään Disneytä kyllä ole. (Ja siellä oli kaksi animaattoria myynnissä. Olisin ostanut jollekin myytäväksi mutta a) ei mahtunut laukkuun ja b)Hinta oli kuitenkin sen 39e/kpl)

Mutta siis ne uudet nuket on tämmöisiä
Li'l Ones are miniature plastic versions of the popular Ty Girlz. The Li'l Ones are small enough to be carried in a book bag, purse, lunch box or shirt pocket. Ty shipped the first Li'l Ones to retailers in February, 2010. There were eight different dolls. Each doll came in a pink box that also included a miniature, plastic pet. (http://www.tycollector.com/lil-ones/lilones.htm)


Harmi vain, että nuo nuket (joita on kyllä toistakymmentä erilaista) ovat muuten samannäköisiä eli vain vaatteet ja eläimet vaihtuvat. Vielä kai olisi yksi erilainen tyttö, oikein tummatukkainen, olemassa. Taidan sen vielä metsästää. Nää tytsyt muuttavat nyt meidän nukkekotiin.

Ja näille voi myös tehdä vaatteita!
Todella miniatyyriä sillä ovat aikamoisen pieniä tosiaan.
 Ja tässä alla nämä "isosiskot" supersuositut TY Girlzit, siis aivan hirveitä!iive

2 kommenttia:

  1. Voih, on vähän Tuhkimo saanut osansa hiekkaleikeistä :) Harmi, että saitte mahataudin reissun ajaksi, se on tylsää. Olen kerran elämässäni ollut Teneriffalla, ajateltiin tamperelaisena, että päästään niin hyvin tuosta Pirkkalasta. Ensi lento (Spainair) lähti tunnin myöhässä, sitten teki välilaskun Sevillaan. Eka lskun jlk mulla oli korva tukossa ja toisen laskun jlk molemmat - Oli sitten "kiva" korvatulehdus liki koko viikon. Kerran sain etelän reissulla ilmastoinnista kuumeflunssan, opinhan siitäkin, että ilmastointilaitteen saa laittaa puhaltamaa vain -5 astetta vähemmän kuin ulkona on lämpötila.

    Ja lisää nukkeja :) Kyllä nuket ja nukenvaatteet vaan ovat ihania. Ja nuo TY Girlzit, never heard ;) No, onhan ne sellaisia tiukan näköisiä mimmejä.

    VastaaPoista
  2. Nuo Li'l onesit eli meillä pikkutytöt ovat kyllä varsin kivoja tapauksia. Tukkaa voi laittaa, vaatteita voi vaihtaa helposti, kädet ja jalat liikkuu. Nyt on viimein nukkekodissa säpinää kun pikkutytöt asuvat siellä kymmenen pääsiäismuna Hello Kittyn kanssa :D

    VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)