Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hiljainen kuukausi käsityörintamalla

Suurin idearyöppy Prinsessanukkejen vaatevaraston täydentämiseksi on saatu vyörytettyä ompelukoneesta ulos. Focus on siirtynyt taas enemmän kohti kevättä ja treenaamista. Kotonakin pitäisi taas "vähän" sisustaa ja laittaa jo kevään taimet esikasvamaan.

Viikonloppuna kävin vierailulla Teatterin tarpeistovarastossa ja sattui kamera matkaan.

Minun lapsuuden aarreaittani oli Teatterin pukuvuokraamo ja pukuvarasto. Onneksi ne saavat olla Lintusenkin aarreaittoja <3


Lisäksi kävin myös Joroisten Jari-Pekka Liikenneasemalla toimivassa RiikkaPiikka ky Käsityömyymälässä, jossa oli kangasmyyntipäivä sekä huovutusesittely.
Kankaat jäivät nyt ostamatta, sillä sain Äiteeltä ison kasan trikoita ja SAUMURIN! Viimeksi mainitun toki vain lainaan, mutta eiköhän ala olla aika opetella saumuroimaankin, joten kesävaatetta sur rur!

Taukokeidas keskellä Savoa

Riikka-Piikan pieni ja viihtyisä lahjatavara- ja sisustusmyymälä sijaitsee kätevästi 5-tien varrella, Joroisissa, Jari-Pekan huoltoaseman yhteydessä. Toukokuussa 2012 perustetun kaupan tarjonta on monipuolinen ja käytännönläheinen: Garnstudion lankoja, Djecon leluja sekä muita mainioita tuliaisia, unohtamatta maalaiselämään liittyvistä käsintehdyistä räsymatoista maitokannuihin.
Kaupasta löydät myös tuotteita, joita ei ole esillä verkkokaupassa. Tervetuloa tutustumaan!Kovasti paikalla oli väkeä ja hieman piti zoomailla ettei ketään tullut salakuvattua ;)Pikkutyttöjäkin (ja varsinkin uutta sellaiset) piti kuulemma kuvata :)
Virkattu mekko on omaa tekoa, vihreä mekko nuken mukana tullut.Lintuselle löytyi reissusta tuliaisiksi taas nukke :) outs!
Tämä on Barbien pikkusisko, ilmeisesti Kelly nimeltään. Paketti meni niin livakasti roskikseen joten hieman hämäräksi jäi nyt tämä nimi. Mutta kiva nukke kuitenkin, oikein näppärän kokoinen. n.12cm


6 kommenttia:

 1. Ihania aarteita <3 puhelimet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolla oli vaikka mitä! Esim aikalailla retroastioita ja kaikkea muutakin kivaa, mitkä vois kotona olla kivoja :) Lavastevarasto on kans aika kiva paikka ;D

   Poista
 2. Kiitos ja kumarrus! mainio blogi ja oikein mairitteleva kirjoitus kuvineen! iskin silmäni tietenkin tarpeistovarastoon- voi vimpura mitä herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan ja kyllä on sun liikkeessäsi kehuttavaa! Ei ole vastaavaa lähimaillakaan. Paljon jäi kivoja juttuja kuvaamatta, mutta ainahan voin tulla uudestaan. On mahtavaa kun paikallisilla käsityöläisillä ja tekijöillä on mahdollisuus saada omia tuotteitaan esille. Ja näitä tekijöitä näyttää olevan! :D

   Poista
 3. Heippa! Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)