Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Disney Animators Doll - Riding


Tänään löysin kirpputorilta Baby Born ratsastusvaatesetin. Ja koska tiesin että nuo saappaat sopivat Prinsessoille villasukkien kanssa (vaikka aika isot ovatkin) ja koska ratsastuskypärä on juurikin sopiva niin pitihän tuo setti ostaa, varsinkin kun hinta oli kovin kohtuullinen 4 euroa = takki, housut, saappaat ja kypärä.


Housujen totesin sopivan Baby bornille paremmin (sellainenkin meiltä löytyy), ne olivat sen verran huonolaatuiset (eivät siis huonokuntoiset vaan laatuiset) ettei niitten muokkaamisessa olisi ollut mitään järkeä. Takki on tietenkin Prinsessoille aivan liian suuri, joten pienennyshommiin!


Ja tadaa! Uusi ratsastusasu on valmis :) Takkia pienensin, ompelin kaulukset pysymään tuollein "auki" ja poistin kaikki hirveät Baby Born merkit.
Ps. anteeksi huonot kuvat, järkkäri on tällä hetkellä metsässä jossain Laukaan ja Jyväskylän välillä ja sillä kuvataan ralliautoja nyt :D


Takin alle tein paidan missä on kiinni ommeltuna "Plastron" prinsessamaiseen tyyliin kuten kouluratsastajalle kuuluukin ;)


Takin pienennykset tein suoraan hiha ja sivusaumoista n.1cm ainakin. Lisäksi ompelin puolattavan kuminauhan avulla joustavat rypytykset selkään.


Ja kunnon ratsastushousuissahan on nahkapaikat :D Nämä muuten aitoa nahkaa = "hullu oon".Kaipa sitä nyt kelpais ratsastella, tuumii Tähkis. Mutta eipä oo hevosta :D

iive

2 kommenttia:

  1. Hienoa tuunausta! Kyllä nyt kelpaa ratsastella =)

    VastaaPoista
  2. Hienosti tuunattu :) Disneystoressa oli ainakin joku aika sitten Angus-heppa alessa, vink-vink. Toimii aika hyvin Animatoreiden ratsuna -mitä nyt vähän huojuu prinsessojen painosta, mutta menee täysin leikeissä.

    VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)