Sivut

torstai 18. heinäkuuta 2013

Taatusti erilaisia kuoseja

En usko, että näitä kankaita tulee enää kovinkaan montaa vastaan, ainakaan tuota kukallista minkä viimeinen palanen meni housuihin. Nämä kyseiset yksilöt jopa suostuttiin laittamaan jalkaan, tietysti mekon kanssa. Mutta onpa nyt housuillekin kaava olemassa millä ommella, sillä on varmaan välillä kiva pitää sukkia ja housuja kuin iänkaiken niitä sukkahousuja... (sitäpaitsi sukkahousut joutuisi ostamaan kaupasta...)

Molemmat yksinkertaisia vaatteita trikoosta, jota edelleen opettelen ompelemaan. Enää se ei ole niin tuskaista, mutta ei se juuri herkkuakaan ole. Puuvilla vain on niin mun juttuni!



Kaavana netistä Racerback-dress ilmaiskaava, vielä himpun iso, mutta ei kuitenkaan tipu päältä :)
Malli on selkäpuolelta tosi kaunis, edessähän ei mitään jippoja ole. Kangas puhukoon kauneudellaan.


Marimekon heppa ja 20v vanha kukkatrikoo löytyi äiteen kätköistä. Kukkatrikoosta mulla on ollut samanlaiset housut vuonna 1993 tai -94. Heppatrikoo taitaa kuitenkin olla 2000-luvulta. Tuo kukkatrikoo on kyllä todella hyvälaatuista, ei ole vuosien saatossa haurastunut yhtään ja kankaasta tekemäni pipot on pesty lukemattomia kertoja ja rummutettu päälle - ei nypyn nyppyä eikä haalistumaa!

Ompeluinnon sijaan on päällä hirveä neuloosi. Neuleen kun voi ottaa mukaan reissuun, hiekkalaatikolle tai ihan mihin vaan! Tiistaina neuloin monta tuntia Hilarius-hiiren talossa ja Peurungan kylpylän kahvion leikkipaikan vieressä ;)

iive

6 kommenttia:

  1. hepat on söpöjä mutta kukkatrikoo on ihna valloittava!!1

    VastaaPoista
  2. Kauniimmat päällä, kuin kaapin kätköissä! Kukkatrikoo on muuten benettonin, äitee

    VastaaPoista
  3. Eiks ookkin ihania kankaita ;) mä tiesin että ootte samaa mieltä :D

    VastaaPoista
  4. Hih, minä olen tehnyt tosta kukkatrikoosta joskus 20 v. sitten pyöräilytrikoot ja ne on kotikäytössä edelleen, olleet tosin koko ajan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ne onkin varmaan aika mageet ;) Vissiin aika kestävää toi trikoo kun on noin kauan kestäny!

      Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)