Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Dreamcatcher

Olen aina tykännyt unisieppareista, ulkonäöstä sekä taustalla olevasta ajatuksesta, melkein kuin taiasta. Jossain harmiteltiin unisiepparin kutsumista taikakaluksi, mutta itse ehkä miellänkin sen hieman taikuudeksi.

Pientä Lintusta vaivaavat kasvavan mielikuvituksen tuottamat painajaisunet. Hellää käsittelyä painajaisunipelkoon ratkaistiin tekemällä yhdessä unisieppari. Yllätyin oikein siitä kuinka hartaasti tyttö tätä jaksoikin tehdä ja hyvällä omallatunnolla hän voikin sanoa tätä omaksi tekemäkseen.
Tuskinpa painajaiset tähän nyt kuitenkaan loppuvat, mutta olipahan tapa käsitellä asiaa lapsen kanssa ja saatiin huoneeseen kaunis koriste, ihanasta yhdessä askartelusta puhumattakaan.

iive

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihana ajatus ja toteutus. Itsekin olen joskus nuorempana (teininä) tehnyt unisiepparin, mutta se on useamman muuton jäljiltä hukassa...Mutta nyt olisi ehkä hyvä aika alkaa tekemään uusi, tyttären kanssa myöskin. <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis unisieppari. Pitäisiköhän tehdä lasten kanssa heille myös omat pahan unen karkoittajat :)

  VastaaPoista
 3. Tulipa kaunis! Tätä voisikin kokeilla nukkumista pelkäävän pojan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Unisiepparin teko oli kyllä yllättävän helppoa. Googlella löytyy todella hyviä vaihevaihe ohjeita tekemiseen. Aikaahan tähän meni kun laitettiin noita helmiä noin paljon. Hirveän hyvin tuo lapsi jaksoi tuota tehdä :)

  VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)