Sivut

maanantai 9. syyskuuta 2013

Housut

Housut tyttärelle joka ei pidä housuja :)
Mutta onhan niitä vaan joskus pidettävä kun ei sukkahousuissa ja mekossa kohta enää tarkene.


Housut on ommeltu uusiksi vanhoista joustofarkuista, jotka ostin kirpparilta kesän alussa niitä kesän kylmempiä päiviä varten. No, koska kesä oli todellakin lämmin, käytettiin farkkuja ehkä kahdesti. Ja koska neiti kasvoi kesän aikana koosta 92cm kokoon 104/110 niin pieneksihän housut jäi.


Pituusongelma ratkaistiin saksimalla vyötärö ja lahkeensuut pois. Tilalle laitoin pitkät resorit, on helppo sitten laittaa varsikengät tai kumpparit jalkaan ja lahje jää kengänvarren sisälle. Samoin resori suojaa alaselkää kylmettymiseltä.


Sivusaumat leikkasin auki ja lisäsin suirot norsutrikoota <3


iive

8 kommenttia:

  1. Loistava idea ja mitä viitseliäisyyttä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkan euron vartija pääsi helpolla kun ei tarvinnut leikellä kaavoja, vaikka olihan tuossa nyt kuitenkin ommeltavana kaikki muut paitsi sisäsaumat. Saatiin housuille uusi elämä ja kangassuiroille käyttöä :)
      Ja tyttökin suostuu nää laittaa jalkaan, vaikkakin kyllä kuulemma vain ulos :D

      Poista
  2. Kerrassaan mahtava idea :) Ihan huippupöksyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on oikeastaan yhdistetty Kotikolon Emmin leggarit ja Meandin lahkeet kierrätykseen ;) eli kolme ideaa yhdessä <3

      Poista
  3. On kyllä aika kivat! Minä oon tosi huono kierrättämään. Käytöstä poistettuja aikuisten farkkuja olis kyllä jemmassa, joskus kun vaan kävis tuumasta toimeen. Tosin silloin tarvitsisi ensin sen tarpeen, nyt niitä farkkuja lasten kaapeissa on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytetyt farkut on kyllä yleensä aivan ihanan pehmeitä, joten eikun tekemään sitten kun farkut jää pieneksi ja tarve tulee.

      Muitakin vaatteita on hyvä kierrättää kun siitä materiaalista näkee tosiaan sen kestävyyden. Jos vaikka trikoopaita on kestänyt omassa käytössä pesut ja rummutukset niin hyvähän siitä on ommella jatkokäyttöä.

      Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)