Sivut

maanantai 9. kesäkuuta 2014

3 x mekko

Akuuttiin mekkopulaan valmistui viime viikolla kolme mekkoa. Kaksi niistä huipulla PrettyPrudentin ilmaiskaavalla (ladattavana ja tulostettavana netistä + tutorial). Kaavassa kokona luki 2T-3T (mitä tarkoittaneevat?) mutta oli ainakin meidän hoikkeliini 4 vuotiaalle täysin sopivat.Tässä mekossa on käytetty äiteeltä saatua naisten Marimekon trikoomekkoa materiaalina. Yläosan vuorituksessa coolmaxia urheilupaidasta. Mekosta löytyy myös taskut joihin on kiva kerätä hiekkaa ja kiviä ja käpyjä ja ja ja....Tästä tuli lempparimekko! Itsellekin voisi tällaisen tehdä, mutta eipä ole matskua enää :D Yläosa minun käyttämättömäksi jääneestä Espiritin t-paidasta ja alaosa H&M:n tunikasta jonka sain äiteeltä.
Pitsivetskari RiikkaPiikasta <3 Tikkaukset tehty muuten neonkeltaisella langalla, joka ei nyt kyllä kuvissa näy :DViimeinen mekko lähinnä korjausompelua eli materiaalina rikkinäinen joku yli 140cm toppi/tunika josta kavennettu ja lyhennetty sopiva mekkonen. Olkasaumoihin framilonilla rypytykset ja purkaantuneet saumat uudelleen ommeltu. Toiseen olkaan vielä helmasta leikatusta palasta ompelin rusetin. Kivan vilpoinen kangas tässä mekossa! Tämä materiaali oli ilmaisena saatu.

Nyt pitäisi vielä urakoida housuja ja ITSELLE vaatteita. Pinterestiin tulikin tehtyä vähän kollaasia siitä minkälaista tyyliä vois tehdä...

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)