Sivut

perjantai 10. joulukuuta 2010

Tarvikkeita vinot pinot... ja KIITOKSET!

Viime viikko tuli vietettyä reissussa äiteen luona ja eihän sieltä ilman tuliaisia ollut kotiin lähtemistä :)
Iso kassillinen oli kaiken maailman käsityötavaraa ja nyt sitten niistä pitäisi jotain alkaa säätämään. Jos auto ei olisi hajonnut matkalla, niin mukaan olisi tullut myös yksi vanha sairaalan yöpöytä lisää sekä peili, mutta ne jäivät nyt sitten sinne äiteen luo autoon odottamaan uskollisen ystävän korjaantumista ja kyytiä kotiin.

Kuviakin piti nyt sitten muutama nappailla muistoksi ja mielen virkistykseksi...


Tässäkin on vain murto-osa mitä äiteen komeroista löytyi. Nahat, puuvillalangat ja helmet puuttuvat kokonaan. Huopasesta pitäisi tehdä pikku-neidille lapaset, nahkoista tulee tossuja ja pallokankaasta syntyypi varmaankin tunika, muut jääpi sitten vielä mietintään että mitäs niistä.

Kirpparillakin tuli kierrettyä, mutta retro-kangasosasto oli ihan nolla :( No paikalliset mammat valaisivatkin avoimessa päiväkodissa, että hyö olivatkin keränneet vasta kaikki ihanuudet omiin kaappeihin. Mutta muuta materiaalia kuitenkin löytyi ja pari älyttömän halpaa valmisvaatetta neidille (mm. Lassien toppahaalari 3e! ja Name It:n uimapuku 1,50e! Molemmat ihan käyttämättömän näköisiä).


Kangasosastoa löytyi ilmeisesti Seppälän ihanalla pöllö/lintukuosilla oleva "mini-hame", josta pitää kyllä neidille jotain aivan ehdottomasti taikoa (kuvassa sumea, mutta livenä ihan käyttämättömän näköinen). Lisäksi löytyi koneessa huovutettavia; norjalaisvillapaita ja kaksi liiviä. Tosin turkoosi liivi ei hintalapussa olleesta maininnasta huolimatta tainnut olla 100% villaa ;( sillä se ei ensimmäisessä pesussa paljoa huopunut. Pitää kokeilla vielä mitä ihmeitä tekisi 95 astetta.


Kotona odotti Lauran ylläripaketti; Neppipihdit, neppejä, kangastilkkuja, _ihanaa_ tähtitrikoota ja apinat-kuosilla oleva PUL-ruokalappu kummipojalle. Omat neppipihdit sainkin jo aiemmin, mutta kummipojan äidillekin piti saada, joten Laura auttoi! Kiitos!

Sain myös tällä viikolla huomata ettei ystävällisyys ja hyvä tahto, ole kadonnut maan päältä, sillä Pitsiä ja juhannusruusuja-blogin Minna postitti minulle himoitsemani retro-haalarin kaavat ja ei edes suostunut maksua ottamaan! (Osoitteen nyt olisi voinut laittaa niin oisin voinut jonkin oman kiitoksen postittaa takaisinpäin :) ...) mutta suuret kiitokset nyt sitten tätä kautta!

Ja viimeiseksi kiitokset äiteelle! Oot ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)