Sivut

lauantai 11. joulukuuta 2010

Vuh-vuh-tossut

Kummipojalle tein 1v-syntymäpäivälahjaksi koiratossut. Malli on sama kuin edellisissä tossuissa, mutta koristelu-ideaa haettu Tohvelisankarin ja RuttuNutun sivuilta. Vähän liiaksi näistä tuli ehkä RuttuNutun tossujen näköiset (tosin ei yhtä hienosti ommellut), vaikka ei kyllä ollut tarkoitus kun ei nämä vielä osina näyttänyt siltä. Lopputulokseen olen kuitenkin tosi tyytyväinen ja niin oli mitä ilmeisemmin lahjan saajakin.


Hmm... ja kameran linssissä näkyy olevan vasemmassa alareunassa jokin tahra kun joka kuvassa on siinä kohti suttua ja tarkentanutkin on oikein onnistuneesti niinkin tähdelliseen paikkaan kun varsiin... tässä kuitenkin ainoa "onnistunut" otos. Jospa synttäreiltä olisi tullut parempia kuvia.


Tossujen teko on kyllä tosi mukavaa. Juuri mulle sopivaa piiperrystä ;D Ainoa mikä on ärsyttävää on maalarinteippien irti repiminen, varsinkin kun niiden päältä on ommellut. Nyt sormet syyhyää tehdä neidille vähän haastavammalla koristelulla olevat tossut, mutta siihen ei kyllä varmaan ole aikaa ennen kuin ensi vuonna, sillä niin paljon on kaikkea tarpeellista hommaa rästissä. Olisi myös hauska kokeilla tossujen koristelua maalaamalla niin kuin näissä Marian tossuissa.

2 kommenttia:

  1. tossut on kyllä ihanat!!! maistuvat myös varmaan hyvälle kun ne löytyy usein suusta =D

    VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)