Sivut

torstai 10. helmikuuta 2011

Minisoffa

Olimpas vallan unohtanut tällaisen tänne postata. Tämä on tosin vielä jotakin kaunista taustaa vailla, mutta itsessään valmis tekele siis.


Meillä kun tuholais-neiti ei anna minkään tavaran olla rauhassa tuossa "Lundia"-hyllyn alimmalla tasolla niin se on ollut pitkään aivan tyhjillään. Olen sitten huomannut, että neiti käy siellä aina istuskelemassa ja makoilemassa kun sattuu hänelle olemaan juuri sopivalla korkeudella pieneksi "penkiksi". Siitä rupesin sitten ideoimaan pikkuruista sohvaa (taisi kyllä alunperin olla Äiteen idea?) ja koska tarpeitakin sattui sopivasti olemaan niin yksi päivä hurauttelin sitten tämmöisen :)


Kangas on alunperin ostettu imetystyynyä varten (IKEA:sta) ja sellainen siitä aikoinaan tulikin. Koska imetystyyny on jo reilun puoli vuotta vienyt lähinnä vaan turhaa tilaa niin tein tyynystä selkänojan "sohvaan". Jämä patjanpalasesta syntyi käsinojat ja istuintyyny. Osaset on toisissaan kiinni nepeillä niin eivät lähde litomaan neidin käsissä pitkin kotia. Koko hökötyskin on muuten kiinni tiukasti nauhoilla hyllyssä ja muutamaan otteeseen sitä on jo epätoivoisesti yritetty kiskoa irti. (Ilkeä äiti kun semmoisia virityksiä tekee kun ei saa lapsi mielensä mukaan sisustaa XD )

Ihan hauska tästä tuli, ainakin kivempi kuin pelkkä tyhjä hylly. Kyllä tässä on muutamat Pikku Kakkoset jo katsottu ja pehmoleluja istutettu. Vaikkakin meille kotiutunut Iso-Vaarin vanha nojatuoli on kuitenkin se lemppari <3

2 kommenttia:

  1. Ihana idea ja kiva toteutus! :) On varmasti jänskää istua hyllyllä omalla pienellä sohvalla.

    VastaaPoista
  2. Tulee aina aika muikeita ilmeitä sohvalta. Kirjanlukupaikaksi on nyt viime päivinä erikoistunut :) pitäisiköhän asentaa joku lukuvalo sinne? Taustaksikin pitäisi keksiä joku kiva juttu, mutta mitähän keksis?

    VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)