Sivut

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Minimoit-pipo!

Yhtenä päivänä arvoisa Pikkuneiti pääsi tonkimaan mun kangaskaappia (miten nyt olikaan ovi jäänyt auki...) ja löysi sieltä jämä-palan "ihanaa" valkoista tekoturkista. Tuli sitten innoissaan mokomaakin karvareuhkaa esittelemään ja passaili sitä kaulaan ja päähän. Ulkona nyt oli se totutut yli -25 astetta pakkasta niin tuli äidille visio vähän hassutella ja niin syntyi Minimoit-pipo. (Tästä vaan nyt tulee mieleen leffa Arthur&Minimoit.)

Selvä Minimoit!
Kuva täältä
Pipon malli on about sama kuin edellisissäkin hatuissa eli vapaalla kädellä saksittu ja ommeltu. Vuorikankaana käytin samaa tähtitrikoota kuin ruskeassa fleece-hatussa kun sitä oli vielä palanen jäljellä.


Mikähän näissä hattujen tekemisessä onkaan niin kivaa. Pienen Hattutehtaan Laura osaisi varmaan tähän vastata kun hän on tästä hattujen tekemisestä tehnyt itselleen ihan ammatin :D (ja ei Laura, en rupee kilpailee sun kaa ;D )


Ompelin tähänkin hattuun tuommoisen pienen heijastimen kun mies kaipaili jotain "etu-tunnistetta" että osaisi laittaa hatun oikein päin. Hieman jäi pohdituttamaan, että pitäisko vielä toinenkin sydän tuohon passailla... pistetään mietintämyssyyn ;D

2 kommenttia:

  1. Mä olen hattufriikki, siksi tää homma lähti niin sanotusti lapasesta ;D

    VastaaPoista
  2. "etutunniste" :D miehet on kyllä aika suloisia :P

    VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)