Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2012

Kanama-style

Eilen illalla surffailin pitkin poikin blogimaailmaa Ompeluelämää facebook-ryhmän linkkilistauksen kautta. Kohtasin muutaman kivan blogin ja hurjasti tyyppejä jotka osaa ommella. Täytyy sanoa, että kaikkien blogit olivat itseasiassa valtavan kivoja, tietysti sitten joidenkin blogien kohdalla tapahtuu se kohtaaminen, se et hei, tätä minä haluan nähdä lisää!


Tänäänkin olen ommellut ja Pukeudu pinkkiin päivän innoittamana on tietenkin ommeltu vaaleanpunaista. Saksien alle päätyivät taannoisessa vaatekaapin tyhjennyksessä kaksi vanhaa toppia, toinen Onlyn ja toinen H&M:n. Nämä kankaat ovat jo osoittaneet kutistumisensa ja haalistumisensa ja ovat edelleen kankaana todella hyväkuntoisia. Alkuperäisessä muodossaan ne olivat vaan jääneet pölyttymään hyllyn perukoille.

Oli hauskaa taas tehdä vaatteita, joissa ei ole mitään uutta vaan kaikki on uudestaan käytettyä, kierrätettyä.

 Kukka: Tuubitopin ylijäämäkangas
Nappi: Kierrätetty

Tykästyin muuten ompelemaan tuollaisia päällysompeleita kuten kuvan saumassa. Lainakoneessa on noita erimallisia vaikka kuinka!


Pantterihame
Kangas: H&M:n vanha aikuisten toppimekko.
Malli: Mitä nyt sattui ompelukoneesta tulemaan.

Nyt ommellaan mekkoja ja hameita, sillä olen kyllästynyt kuuntelemaan sitä ainaista itkupotkuraivaria kun Lintusen täytyisi laittaa housut jalkaan.

Hyvä on ei laiteta, ostetaan sukkahousuja ja ommellaan mekkoja. Yhdet tanssi-/haaremihousut tein myös. Ajattelisin, että ne saisin "myytyä", sillä Lintusen lempparibiisin Kanama-stylen (Gangnam-style) videossa on samanlaiset housut. No, ei niistä ainakaan itkupotkuraivaria tullut. Ja onneksi ei tuon biisin sanoistakaan löytynyt mitään hirveyksiä, joten voimme jatkaa Kanama-stylen tanssimista.
 

 Kanamastyle-housut
Kaava: Ottobre 1/11
Kangas: Mikälie jämätrikoo jostain?
Resori: Norsutrikoo

Viidakko-mekko
Kangas: Vanha Onlyn tuubitoppi
Malli: Omasta päästä.

Ja arvaatteko, että kun kamera lakkasi kuvaamasta lähti Kanamastyle-housut lepikkoon ja vihreä hame tuli tilalle... että se siitä.
iive


7 kommenttia:

  1. Heh, arvasin jo otsikosta että tää liittyy ganham-stylee :D kivoja tuunauksia oot tehny ja tykkään sun tyylistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan :) En mä tiedä kyllä onko mulla mitään tyyliä, tuo ompelukone suoltaa mitä tykkää ;D Ja huonekaluja ilmestyy mitä ihmeellisimmistä paikoista ja sitten niille vaan täytyy tehdä jotain!
      Kangashulluksi vaan mua ei voi sanoa kun oon ostanut kankaita ehkä n. max 50 eurolla, joten nää mun ompelukset on sit tämmöisii :D

      Poista
  2. Harrastan muuten itse samaa, että surffaan blogeja läpi. Harvemmin tulee nähtyä mikään mistä enää toteaisin: "Tää on nasta!". Vielä harvemmin yllytän itseni kommentoimaan.

    Sulla on hauska tyyli ilmaista asiasi ja tuunaukset on aina mieleeni :) Vielä lisään itseni lukijaksi alan selamaan tekstejä taaksepäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha, teikäläisen blogi oli muuten juuri yksi niistä blogisurffauksen blogeista joista tuli "tätä pitää nähdä lisää" efekti :D

      Kiva kun jäät seurailemaan, mie olen valitettavasti tällainen pomppiva blogisti, välillä tulee tekelettä niin mahdottomasti ja välillä mää vaan juoksen pitkin mettiä :)

      Poista
  3. Hei tosi kivoja juttuja, tykkään sellaisesta meiningistä, että kierrätetään vanhaa. Niin paljon nykyään ostetaan halpoja trikoovaatteita ja heitetään edelliset menemään uusien tieltä. Mä olen kans tehnyt tytöille vaatteita omista vanhoista vaatteistani, kivoja kankaita on myöskin sääli vipata menemään!

    Mä löysin kanssa sun blogin selailemalla Ompeluelämän listaa, hauskaa! Ihanat ne keltavalkoiset tossutkin, taidanpa ihan kirjautua lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, joillakin on hirveä pino uusia kankaita ja mulla on hirveä pino vanhoja hyväkuntoisia vaatteita mistä tehdä uusia vaatteita :D
      Lapsen käytetyt vaatteet lahjoitan eteenpäin, nekin on useimmiten kirppikseltä ostettu ja todella moni niistä on vallan mainiossa kunnossa!

      Mie oon tämmöinen tossutyyppi, ne on mun ompelumielenkiinnon kohde nro 1. Ja niissä jopa säästää. Nekin nahat(vanhoja 80-l nahkatakkeja) ja kankaat on yleensä vanhoja, paitsi tuo keltainenomppu oli harvinaisuusostos aivan uutena.

      Kiva kun jäät lukemaan, näköjään aika harvassa on tämmöiset kierrättäjätyypit. Muutaman oon löytänyt.

      Poista
    2. Mulla on ompelusten materiaalina sikin sokin uusia kankaita (yleensä kyllä palalaareista, harvoin maltan ostaa metrihintaisia), kirpparilta löytyneitä kankaita/ lakanoita/ verhoja sekä satunnaisesti omista vaatteista tuunattuja. Mutta juu, tykkään kierrättää oikeastaan kaiken, ja tykkään siitä tunteesta kun pienen vaivannäön jälkeen löytää käytettynä juuri sen mitä on etsinyt!

      Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)