Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Keittiöpuutarha

Koska omat istutukset ovat vielä niin taimella täytyi tänään ostaa pikapika keittiöpuutarha kun lähikauppaan oli juuri tulleet tuoreet ruukkusalaatit ja -yrtit.


Keittiössä tuoksuu nyt huumaava basilica ja rucola <3 joista jälkimmäinen nuupahti heti purkkiin päästyään. Toivottavasti hän virkoaa pian!

iive

3 kommenttia:

 1. Onkos noi ihan omassaan jossain ruukussa tms, vai ootko siirtänyt ne multaan? Kiehtois vähän ainakin salaattia kokeilla miten kasvaa, se kun ei mielettömiä aikoja säily jääkaapissa, ja ärsyttää jos haluaa joka päivä salaattia, että sen takia vaan pitäs kauppaan lähteä :P Tosin nyt kesällä meinasin jos ois ulkona koittan kasvatella jotain salaattitarpeita.. Tiiä vaan mihin istutuslaatikkoon tms ne tunkis, kun meillä on miljoonittain etanoita YÖK :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kaupan ruukkusalaatteja ja yrttejä joista otin varovasti ne muoviruukut poies ja laitoin multaan. Jos ostat noita niin valitse mahdollisimman painavia = märkiä ruukkuja ja elinvoimaisen näköisiä kasveja.
   Joskus nää kasvaa, joskus ei. Ulkona tietty kasvavat ehkä paremmin kuin sisällä. Istutuslaatikko on kyllä etanoiden kanssa tarpeen, mutta esim salaattiAMPPELI on myös muuten todella kaunis, eikä tuu etanoita! (paitsi jos ne on lentäviä :D )

   Poista
  2. Yksi konsti muuten säilyttää salaattia on laittaa se esim. isoon suljettavaan minigrip-pussiin. Siellä salaatinlehdet pysyy raikkaana ja rapeana. Itse teen näin palstalla kasvatetuille salaateille joita säilön sit jääkaapissa.

   Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)