Sivut

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Nukkekoti - Dollhouse

Mitäpä sitä muutakaan tekemistä vappuaattona olisi kuin tehdä nukkekodissa remppaa? Aamulla jatkettiin yhdessä Lintusen kanssa. Oli niin iloinen kun sai itse tehdä myös.

Ja tyylikkäästi remppaamme taas keittiön pöydällä.
 


Vanhoja puisia nukkekodin huonekaluja sai päälleen pohjamaalin.
 

Yhden nojatuolin verhoilin keinonahalla. Huh, oli varmaan ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tämmöistä teen. Mutta mielestäni tästä tuli kiva ja varsinkin pienen lapsen leikinkestävä.
 

Joskus voi saada yllättävän lahjan pienestä auttamisesta. Mies auttoi naapuria uuden television ja minkälie tekniikkahärpäkkeen kanssa. Yllärinä naapuri antoi meille poronpaistin, joka paistettiin tänään vappupäivälliseksi kun hän itse ei muuttotouhuiltaan kerennyt tuota rueta valmistamaan. Lisukkeena kreikkalaista salaattia ja itsetehtyä perunasalaattia. NAM! Näin hyvää ruokaa en ole syönyt ikuisuuksiin.
Naapuria muistettiin takaisin ja vietiin palanen paistia hänelle paistettuna takaisin. Eipähän hänen tarvitse pahvilaatikoiden seassa kokkailla :D

iive

4 kommenttia:

  1. iiks, tulee aivan nukkekotikuume, kun katson kuvia ja nam, mitä ruokaa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukkekoti on kyllä kiva, mutta periaatteessa mitään halpaa hommaa se ei ole. Paitsi kun on rempannut ihan oikeaa kotia niin voi kaikki jämät käyttää nukkekotiin :D

      Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)