Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Lintuja, tweet


Eiliset tarrakokeilut jyskyttivät päässä koko yövuoron ajan ja selkeytyihän se suunnitelmakin kun löysin tämän kuvan netistä. Mitäpä muutakaan vanhan puhelimen kaveriksi laittaisi kuin Birds on a wire.

weheartit

Ja koska edellispäivän tipuset eivät sopineet lintusiksi, täytyi tehdä uusia ja etsiä tipusille toinen paikka.


Eteisesen seinässä oli ällöttävät liimatahrat, valkoiset tosin, mutta silti tarttuivat aina silmään. No nyt ei tartu tahrat silmään vaan ihan jotain muuta.
Ensimmäiseksi kiinnitin paperit seinälle joihin kynällä hahmottelin puun muodon. Seuraavaksi leikkasin paperista mallin irti, piirsin sen mukaan muodot kontaktimuoville ja viimeiseksi leikkelin muovin sopiviin osiin.
Itse tarran liimaus oli kaikista helpoin vaihe, sillä käytössä oleva materiaali oli aivan ihanaa. Kyseessä on siis 3M:n valmistama kontaktimuovi/teippauskalvo tms. (tarkkaa tuotetietoa minulla ei ole), jota mainosteippaajat käyttävät. Itse olen saanut tämän rullanpalasen ilmaiseksi koska se oli vaurioitunut osittain ja sitä ei voitu käyttää asiakastyöhön. Toivottavasti vaurioituneita palasia tulee lisää, sillä tämä on mieletöntä sisustusmateriaalia vuokra-asuntoon, siitä ei nimittäin jää poistaessa minkäänlaisia jälkiä! Ostamaan en tätä varmaankaan rupea, epäilen nimittäin aineen olevan aikamoisen tyyristä.Puhelimen seuraksi reikiä seinässä peittämään taiteilin siis lintuset langalle istumaan. Tällä vekottimella ei enää kylläkään minnekään yhteyksiä oteta, joten saavatpa lintuset istuskella rauhassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)