Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Leimasinhysteriaa

Jonkin aikaa sitten tein kierrätyskeskuksesta (taas) muutaman löydön ja nyt ne ovat päässeet vihdoin käyttöön.

Fidasta löytyi ihana leimasinsetti.
One, Two, Three and Away Rubber Stamps R 347
By arrangement with Hart-Davis Educational
Philograph Publications Ltd


Vuosiluvuksi veikkailisin 1960-1979 välistä aikaa. Ihan vain pakkauksen ja kuvituksen perusteella. Google kertoi Hart-Davis Educationalin sekä Philograph Publications Ltd:n olleen kustantamoja ilmeisesti oppikirja / opetusalalla ja jos oikein ymmärsin on Philograph Publications nykyään nimeltään Philip&Tacey edelleen opetusmateriaali-alalla.

Kuva: The i.t.a. Association
Löysin myös eBaystä myynnissä olleita Philographin muita tuotteita. Onneksi ei ollut myytäviä tuotteita, sillä olisin ostanut.


Nyt leimasimet tuottavat kangasta, paljon kangasta. Painojälki on yllättävän hyvää, ei tietenkään tasaista, mutta tällaistahan tämä TSI on vai DIY?

Suosikkini on tuo hattupäinen hemmo nimeltänsä Billy Blue-hat. (Kaikilla leimasimilla on nimittäin oma nimi!) Harmittelen kissan ja koiran puuttumista, mutta eihän elämäkään ole täydellistä.


Mies ahkeroi taas lamppujen parissa. Olen saanut sen aivopestyä, hahaa! Vielä aikojen alussa en IKINÄ olisi saanut sitä virittelemään naarmuisia metallikuuppia keittiön kattoon.
Keittiö perhe-tee-iltapalan jälkeen.
Lamput juuri asennettuna, asetteluita vailla, mutta tuovat jo ihanaa tunnelmaa valaistessaan keittiön pöydän.
Ikkunan eteen tuli pelkkä johto ja lamppu taimia varten.
Kangasjohdot Claes Ohlsonilta.

Nyt vaan mietityttää, että minkäs väristä sit laitettais?
Ainakaan ruskean kuupan väri ei miellytä hirveästi ja onhan nuo maalipinnatkin aika huonossa kunnossa. No kesään asti on aikaa miettiä.

 Luvussa ihania juttuja...

iive

ps. Mekkotehdas arpoo uuden kirjan kunniaksi, käyhän katsomassa! Voit voittaa mekon!

arvonta täällä!

4 kommenttia:

 1. Voit tehdä ite puuttuvat leimasimet, kertakäyttöset perunasta, kestävät linolle. ei oo vaikeeta ja tadaa kaikki leimat tallella! Äitee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla ois tuota linoa jo valmiinakin. Pitäisköhän mennä samantien? ;D Noiden leimasimien mukana on toi kuva niin siitä saisi suoraan kopioitua ihan "oikeennäköiset" kisun ja koiran.

   Ja warning aion tulla taas sun kaapeille... enks oo ihana?

   Poista
 2. Kivat löydöt!! Leimailu on kivaa puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo leimat on kyllä ihan aarteet. Paperileimailusta en niinkään välitä, mutta näissä on kyllä sellaista nostalgiaa / puhuttelevuutta, että näillä vois tehdä jopa paperillekin juttuja (enhän toki mitään paperileimailu-värejä jo ostanut, enhän.... ;D ). Lisää näitä pitäis löytää ;D

   Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)