Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2012

Entraans

No joo siis eteinen.

Kellään ei ole ikinä kuvia eteisistä? En kyllä ihmettelekään, sillä tuntuu että kaikkien tuntemieni ihmisten eteiset ovat erittäin hmmm... vaikeita? surkeita? hankalia? toimimattomia? liian vähän tilaa? liian paljon tavaraa? Niin no, ei ainakaan mitenkään sisustuksellisia vaikka eteisen tulisi olla se kodin käyntikortti.

Itse olen viime aikoina saanut eteistä edes hieman mukavampaan järjestykseen. Paljon on vielä tekemistä ennen kuin olisin täysin tyytyväinen, mutta milloinka se sisustus nyt oikeasti olisi täydellisen valmis? Mitä sitten tekisi? Aloittaisi alusta?

Meillä haasteena kellastunut valkoinen kalustelevy joka puolella ja tietenkin tämä ihana muoto. Piiiiiitkä käytävä.

Eteinen ennen


 Eteinen nyt


Ritiläkori on eteisessä ihan must, miinuksena ulkonäkö. Ilman sitä ei kuitenkaan tultaisi toimeen, varsinkaan talvella. Oikeastaan kaikki kaapit saisivat olla täynnä noita. Silloin loppuisi tila-huolet.
Käytävän vasemmalle seinälle pitäisi keksiä jotain. Ehkä printti-kuvia kun muualle kotiin en niitä halua. 


Mä oksalla yyyylimmääällä...
 Itse tehtyjä sisustustarroja taas. Nyt noihin koukkuihin ei vain raaski ripustaa mitään ;D


Neitisellekin omat (virkatut) koukut. Joutuu siis opettelemaan kuinka takki laitetaan naulakkoon. Nykyään ne takit ja haalarit löytyvät pitkin poikin lattioita.

iive

2 kommenttia:

  1. Eteinen, tuo murheenkryyni. Meillä ainakin tarvittaisiin tilaa tuplasti, ja järjestelyinnokkuutta triplasti, että eteinen olisi toimiva ja järkevä. Mutta omastasi olet saanut siistin ja toimivan, ja hauskan!


    p.s. ehkäpä tunnistat kuka täällä huutelee. ;)

    VastaaPoista
  2. Jeps tunnistin ;)
    Tästä tuli nyt yllättävän kiva ja toimiva. Ekassa kaapissa on kaikki mun (ja vähän miehenkin) urkkakamat ja toisessa kaapissa kaikki muu mahdollinen ja tilaa vielä jäikin :) mutta eiköhän tuo tila tule käytettyä kun lapsikin rupeaa urheilemaan.

    VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)