Sivut

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Etukäteispääsiäinen

Pääsiäinen vietetään lahjakkaasti töitä tehden, joten nyt vapailla täytyy viettää pääsiäistä etukäteen. Tai no, en oikeastaan tiedä miksi me pääsiäistä edes vietetään kun ei se varsinaisesti merkitse meille mitään, mutta onpas hyvä syy viettää perheaikaa.

Made by Mamma toteutti toiveeni Pilvenreunalla takista kun itse en urakkaan uskaltanut ryhtyä. Kuviohan on Muita ihania blogista ainakin tuttu, mutta takin malli ihan Mamman oma. Järkkäri on reissusta jätetty pois, joten kännykkä sneek peekkejä näin ensin :)Kun Lintunen pääsi Papan kanssa Teatteriin katsomaan Pelle Hermannin seikkailuja, sain minä Mammalta opetusta lasitöissä. Lasileikkuri on tullutkin jo aiemmin taidegalleriassa työskennellessäni tutuksi, mutta muut piiperrys-vermeet olivat vieraita. Fantsuin oli ehdottomasti lasinhiomakone.


Tarkoituksena on tehdä lasilaattakokeiluja. Mitä näistä tulee niin ei tietoa. Huomenna ne menee hyvässä lykyssä uuniin ja lopputulos paljastuu joskus... Eli nämä sulatetaan toisiinsa kiinni. Tänään harjoiteltiin ja huomenna olisi tarkoitus käydä etsimässä vähän eri värisiä laseja. Inspiraation lähteenä toimii ehdottomasti Anu Penttinen. Vai mitä tykkäätte tästä?

Kuva: taidelaari.fi

Saati tästä!

Kuva: nounoudesign

Oli siellä kolmioitakin ja vallan vaikka mitä muutakin <3 Niistä nyt ei vain jaettavia kuvia löytynyt kun en viitsi toisten blogistien kuvia jaella.
Jännityksellä odotetaan mitä omista taiteiluista syntyy ja mihin ne päätyvätkään.

iive

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Olin aivan superonnellinen kun äitee sanoi ryhtyvänsä urakkaan. Itsellä ei olisi noin vaativa ja suuritöinen neuleurakka syntynyt.
   Odotan kevättä ja että pääsee ulkona kuvaamaan järkkärillä <3

   Poista
 2. Raivasin tien varastoon. Mitä sieltä löytyikään? Lisää lasia. Paljon lisää lasia! Joten voit jatkaa urakkaa. Äitee

  VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)