Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Puu

Flunssaisena kun ei pysty jumppaamaan, eikä paljon muutakaan tekemään ja välillä kroppakin puutuu pelkästään maatessa, niin voi vähän askarrella.

Tein vihdoin oksat ja tervetulotoivotuksen meidän oveen pupun kaveriksi. Tarkoitus on, että Lintunen saa askarrella puun oksille eri vuodenaikaan erilaisia juttuja. Esim. nyt pääsiäisenä tuonne yläoksan haaraan ajattelin laittaa pienen linnunpesän, johon Lintunen voi askarrella pääsiäismunia. Taidan laittaa pesän sinne asustelemaan vakituisesti niin sinne voi laittaa mielensä mukaan "aarteita". Mistähän pesän tekisi?


Myöhemmin keväällä puun asuttavat pajunkissat ja koivunlehdet, ehkä kukkasetkin. Syksyllä tietysti syksynkirjavat lehdet ja talvella lumihiutaleet.
Minusta ainakin ihan kiva idea ;)

Olen niin onnellinen kun vihdoin kaupasta sai narsisseja. Kasvavat mokomat vain hirvittävää vauhtia! Pistin kukkaset kasvamaan leipävuokaan ja istutin sinne myös hernettä sekä ohraa. Voi sitten vaihtaa vaan tuoreet narsissit tilalle.

Irvikissa vahtii Acerolakirsikka c-vitamiini/xylitolpastilleja.

iive

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ollut jo vuodenpäivät täällä mun päähautomossa ;D Nyt flunssaisena jaksoi leikellä tarrasta nuo tervetuloakirjaimet yms. yms. kun ei ollut kiire jumpalle :D

      Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)