Sivut

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Koruja

Äiteen luona valmistui itselle hopeakorut. On se niin kiva, että Äitee jaksaa käydä kursseilla ja sitten opettaa kaikkea ihanuuksia myös minulle. Ja tietenkin saan lainata sen vehkeitä ;)

 Kissa saa myöhemmin vielä kaverikseen emaloidun perhosen. Äitee lupasi kurssillaan emaloida sen minulle. Perhonen tulee tuonne ylemmäs ketjuun.

 Joensuun kirppikseltä löytyi ihana graffittipaita, aivan täydellinen kaveri mun timantille.Kotona keittiön kaakeleiden saumat saivat pintaansa valkoista saumamaalia. Voisin upottaa tän koko kodin valkoiseen maaliämpäriin. Sitä varten täytyy kyllä pyytää vuokranantajaa antamaan vähän materiaaleja. Onhan me jo asuttu täällä kohta 7 vuotta ja asunnolla on ikää ainakin sen 10v. Toivotaan, että vuokranantaja olisi remonttiajatuksesta ihan yhtä innoissaan kun minäkin :)

Kaapista löytyi PikkuMummon savityö 90-luvulta.

Sukututkimusmateriaalit (rintamakirjeet, valokuva-albumit, perheraamatut ja muut kuitit sekä paperit) löysivät puuarkusta kodin. Villalangat saivat arkusta häädön kun alkoivat pursuta sieltä ulos!

iive

4 kommenttia:

 1. Ihana kissa! :) Voi kun joku jaksaisi meilläkin sisustaa, tai siis ehtisi. Tai innostuisi. Tai jaksaisi. :D Tai osaisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :) toivottavasti perhosideani näyttää kans kivalta ;)
   En mäkään osaa sisustaa. Mun sisustus koostuu pienistä palasista mitkä ovat kotiutuneet mulle mitä ihmeellisimmistä paikoista. Sit vaan sikinsokin sekaisin :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis tuo kissakoru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On muuten tosi kiva tehdä näitä ja yllättävän helppoa!

   Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)