Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Parvekkeella ja vähän palstallakin

Olen jo muutaman vuoden ajan yrittänyt kovasti harrastaa hyötyviljelyä ensin parvekkeella ja kolmen vuoden ajan myös palstaviljelijänä. Satoakin on jopa tullut aina välillä :) Tosin nyt alkaa olla ensimmäistä kertaa sellainen olo että tämä viljelytouhu alkaisi olla vähän hallussakin. Kasvien määrä parvekkeellakin alkaa olla jo sellainen, että hieman virityksiä on osa ratkaisuista ;)


Parvekkeelta puuttuvat vielä matot, ne odottavat vielä pesua. Suurin osa huonekaluista ja materiaaleista on second handia, perittyä tai ostettua. Kasvihuone minun itseni rakentama ja muuttaessa sen voi ottaa jopa matkaan!


Keväällä urakoin kulahtaneisiin tuoleihin uudet päälliset. Tuolit ovat puurunkoiset, jousitetut ja oljilla täytetyt. Kestävät homehtumatta parvekkeella suojassa talvenkin. Ja ainahan täytteet voi vaihtaa. Uudet päälliset ovat irtomallia eli pois ja pesukoneeseen.


Viileältä tiiliseinältä löytyy parvekkeen varjoisa paikka salaateille ja alla peti vaikka päiväunien nukkumiseen tai bloggaamiseen. Muutaman viikon päästä ruusupavut peittävät jo melkein koko ritilikön.

Nii ja se palsta. Tältä siellä näyttää vielä nyt. Savimutaa ja sälää.


Mutta kyllä siellä kohta kasvaa taas jos ei katastrofi iske. Tarkoitus on hankkia tuonne myös pieni pallogrilli niin voi kokkaillakin tuolla vähäsen kesäloma-aikaan. Ei tarvitse aina lähteä kotiin syömään. Vielä kun olisi uimapaikka tuossa lähellä niin olisi täydellistä, mutta kaikkea ei voi saada.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)