Sivut

perjantai 5. marraskuuta 2010

Halloween!

Perjantain pizzakerhossa oli suunnitelmissa Halloweenjuhlat ja tietysti sinne piti jotain puvuntynkää keksiä! Mitään varsinaista pukua en ruennut valmistamaan vain yhtä juhlaa varten, mutta jemmasta löytyi kirpparilta bongatut siivet niin niiden ympärille lähdin sitten kehittelemään kaikenlaista.
Keijun asu
Kruunu ja mekko on äiteen tekemiä. Mekko on neidin 1v. syntymäpäivälahja äiteeltä, kaava oma, kangas Marimekon Räsymatto-kuosi (Maija Louekari). Kruunu on virkattu ja siinä on takana joustonauha, joten se on mukavan tuntuinen päässä. Kruunasin myös itseni :)
Näitä ihasteltiinkin kovasti!
Asuyhdistelmää miettiessä päädyin siihen ettei neidillä ole asuun sopivia housuja, joten eikun ompelukone pörräämään kymmenen aikaan illalla. Tein todella yksinkertaiset velour-legginssit, mutta sopiipahan ainakin väri mekkoon.

Tämä velour-kangas olikin uskomattoman pölisevää ja mulla onkin nyt nenä sitä nukkaa täynnä :( Pitää seuraavalla kerralla puistella kangas kunnolla tai laittaa se kuivausrumpuun hetkeksi. Muutenkaan ei ollut mikään helpoin kangas ommella ja muutama ärräpääkin taisi lentää sitä käsitellessä... mutta valmiiksi tuli kuitenkin.

Tältä sitten näytti lopputulos (ja tietenkin ne housut ei mahtuneet enää tähän kuvaan).
Ja koska kyseessä oli nyyttikestit niin tämmöinen lähti viemisiksi:
Halloween-teemaan jenkkityylinen Apple Pie, ohje Kinuskikissan.
On todella hyvää sekä suht helppotekoinen myös.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)