Sivut

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Villahaalari

Neulomis-innostus sai mut yrittämään kunnianhimoista hanketta eli villahaalaria neidille. Ja hyvinhän siitä selvittiin kun apuna oli äitee ja käspaikka. Ikinä en ole neuleohjeita varsinaisesti lukenut ja ne tuottivatkin hieman päänvaivaa, mutta kun sai selville mitä äksät ja muut tarkoittaa niin ohjeiden maailma avautui!


Mallina oli tämä Novitan haalari ja lankana oli Novitan Nalle aloevera, kukkaketo ruusu ja kukkaketo kielo. Haalarin tein muuten ohjeiden mukaan, mutta kauluksesta tein ohjetta korkeamman.

Ja koko on 90cm, jotta toivottavasti mahtuisi vielä ensi talvenakin. Tämän vuoksi valikoitui myös tämä malli eli hain mahdollisimman "venyvää", mutta myöskin hyvin "supuun menevää", jotta haalari ei tänä talvena roikkuisi kamalasti päällä. 

4 kommenttia:

 1. Voi, mikä söpöliini! Siis ennenkaikkea tyttö, mut myös haalari ja kisu! T. Iso T

  VastaaPoista
 2. Ootpa ollu ahkera! Toivottavasti nukut välillä.
  Haalari on hieno ja tyty maailman paras lapsenlapsi. Ja miten kuvauksellinen. Mitä seuraavaksi? PUS Äitee

  VastaaPoista
 3. Kaunis haalari! Itse katselin samaa Novitan mallia meidän neitille ensi talveksi,, ja puntaroin tekisinkö 80 vai 90 cm. Minkä ikäinen teidän neiti on tässä kuvassa? Ei nimittäin näytä yhtään liian roikkuvalta tuo haalari, vaikka kasvunvaraa päätitkin tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Meidän tyttö on tuossa kuvassa 1½ vuotias. Nyt hän on jo 3½v ja haalari mahtuu edelleen! Uskon että se sopii myös ensi talvena jos ei lahkeet ja hihat jää liian lyhyeksi, mutta niitähän voi aina pidentää. Aika lämmin pakkaus tuo haalari on eli kovilla pakkasilla ollaan pidetty, mutta silloin ei todellakaan ole lasta palellut :)
   Muutaman kerran olen tuon pessyt ja muuten tuuletellut. Hyvin on säilynyt nättinä ja kuosissaan. :)

   Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)