Sivut

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Kirjastokassi

Minun ja pikku-neidin yhteinen juttu on kirjasto, sillä mihinpä muualle kirja-hullu äiti lapsensa veisi! Kirjastosta tuppaa aina lähtemään vino pino kaikkea luettavaa ja tutkittavaa, jota saa sitten "selkä vääränä" raahata kotia asti, yleisesti vielä kaupan kautta. En ole reppu-ihmisiä ollenkaan, joten tähän asti kirjastokassina on ollut käsilaukkua, rantaverkkokassia ja ällöä kaupan-ole-ekologinen-kangaskassia. Tämänpäiväisen kirjastoseikkailun jälkeen olin aivan totaalisen kyllästynyt tunkemaan kirjoja liian pieneen kassiin, jota ei edes saanut olkapäälle roikkumaan ;( Niinpä suunnistin ompelukoneen kimppuun!

Ensimmäisenä oli ajatuksissa päällystää kaupan kangaskassi, mutta millä? Lintukangasta olisi ainakin riittävästi, joten sitäpä sitten. Kankaan jo leikattuani alkoi tympäisemään, sillä eihän tähän nyt haaveilemani Geisha-kuvio sovi yhtään! No niinpä hylkäsin sekä kassin päällystysidean kuin lintukankaankin. Tai no päätyi se kangas kuitenkin vuoreksi kun olin jo sen leikannut. Päällimmäiseksi päätyi vaaleanpunainen velour.

Applikoinnin tein taas liimaharson avulla (Ullakasta) ja se on kyllä ihan mahtitavaraa! Tässä on applikointi takapuolelta:


Valmis kuvio ja olen kyllä ihan älyttömän tyytyväinen tähän. Tykkään!


Hihna tuli vanhasta lempparikassistani, jota olin säilyttänyt jo vuosia uutta käyttöä varten. Geishan mekko on myös tästä kassikankaasta. Pitää vielä miettiä laitanko pari neppiä jahka neppikone kotiutuu.

3 kommenttia:

 1. Voi iive, ihania pussukoita. Sie se jaksat väkertää kaikkea ihanaa! Mulla on tyylikkäästi varavaippa mukana muovipussissa;)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli kanssa varavaippa tyylikkäästi minigrip-pussissa, sitten ostin yhdeltä katukaupustelijalta sellaisen vahakangas-pussin mitä on nyt käytetty tähän asti. Ainoa vika siinä vaan alkoi olla, että vaipat piti rueta rullaamaan sinne sisälle... ;D

  Saa nähdä joutuuko vielä toiset pussit tekemään jos ruetaan kestoilemaan...

  VastaaPoista
 3. Kysyit blogissani haalarin kaavoista. Voin toki auttaa, jos et muualta löydä, sähköpostios. blogissa:) Niin ja hieno applikaatio!

  VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)