Sivut

perjantai 19. joulukuuta 2014

Lankaa ja betonia, kaksi valoa

Lankatähdestä sain vasta tänään kuvan vaikka se valmistui jo aikaa sitten. Betonivalo valmistui sen sijaan tänään ja toimii nyt kasvivalona.

Marraskuussa mies huokasi syvään kun kaivoin vanhan joulutähden esiin. Siitä syntyi idea hieman kevyempään joulutähteen ja tyytyväinen olen ollut. Tämä siis on tehty perinteisellä lanka+erikeeper/vesiliuos-systeemillä rautalankakehikon ympärille. Täytteenä vesi-ilmapalloja. Muutama kuva tähden teosta oli jo esillä aiemminkin, mutta laitan ne vielä tähänkin.

Betoni-valaisin valmistui tänään. Kovin on haastava kuvattava moinen murikka :) Kultakolmiot ovat dc-fixiä joten koristelun saa muutettua halutessaan. Sisällä valussa on kasvivalon heijastava metallinen "sisus"-varjostin. Mukavasti saa vaihdettua tämän paikkaa tarvitessaan eikä käy silmiin.
Itse valusta tuli sopivan raffi ja sellainen, että lamppua vaihtamalla saa kivan kohde/tunnelmavalaisimenkin tästä. Jospa tähän joskus saisi vaikkapa päivänvalokasvilampun, joka on valkoinen ei inhottavan violetti.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)