Sivut

lauantai 27. huhtikuuta 2013

DIY rabbit

Illanpuhteiksi Lintusen huoneeseen askarreltu taulu.Karseet kuvat, pleksi heijastaa törkeän paljon. Jospa tästä nyt kuitenkin idean saisi. Kuviot on tehty ikivanhasta Tikkurilan värikartasta, joka oli jostain projektista jäänyt lojumaan laatikon pohjalle.


Eli kaikki nuo pikkuruudut leikkelin irti ja puoliksi. Sen jälkeen liimasin ne ohuelle kartongille ja lopuksi leikkelin pupun irti. Kivaa ja terapeuttista hommaa. Heti tekisi mieli tehdä tätä lisää!

iive

6 kommenttia:

 1. Tää on tosi kiva!! Mulla on jossakin lojumassa näitä värikarttoja, kun olen aina ajatellut että niistä vois niin tehdä jotain. Sinä olet kyllä onnistunut hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli tosi kivaa hommaa :) ps. jos haluaa tehdä ns. salmiakkikuviota niin värilaattoja pitää leikata ns. molempiin suuntiin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tykkää kotiinkin asti :) Suosittelen tekohetkeä vaikka saksilla leikkely tuntuu ensin loputtomalta, sitten siitä rupeaa nauttimaan.

   Poista
 3. aivan mahtavan hieno idea, kiitos tästä, laitan korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ideat syntyvät sattumalta. Vesivärityö tämän piti olla ensin, sitten tussi, sitten skräppipaperista. Papereita etsiessä löysin värikartan ja siitähän se idea sitten lähti :D

   Mitähän tikkurila sanoisi kun kaikki hamstraisi niitten värikarttoja askarteluun?

   Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)