Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tapetteja, tapetteja...

Oi huokaus.
Sitä oikeaa tapettia ei tunnu löytyvän mistään. Mikään ei säväytä niin, että siihen haluasi useamman satasen laittaa rahaa kiinni. Lisäksi kun pitää muistaa vuokra-asunto aspekti niin...

Se hyvä puoli himmailussa on, että joutuu ja on aikaa tehdä pohjatyöt kunnolla. Niinpä kävikin nyt ilmi, että yhden seinän sijaan, kaksi seinää voi jättää maalipinnalle Lintusen huoneesta. Se taas antaa lisävaihtoehtoja tapettien valintaan, joten Kodin Terraan taas tieni käy (K-raudan tapettivalikoima ei sytyttänyt). Ensimmäisellä kerralla kun katselin kovin hillittyjä tapetteja kun sillä nyt koko huone tultaisiin laittamaan. Nyt onkin sitten eri juttu, kun löytyisi vaan SE OIKEA. Kaikki ovat liian jotain. Liian romanttisia, liian levottomia, liian keltaisia, harmaita, vihertäviä... Hulluinta on se, kun tietää etsivänsä jotain mielikuvaa, hyvin hataraa sellaista. Ehkä haluamaani tapettia ei ole tehtykään?

Kuvat via  Kodin Terra


Mutta nyt on kitattu ja hiottu. Lattialistat odottavat maalipensseliä myöskin kitattuina, mutta kun se maalipensseli on hukassa, kaikki kolme!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)