Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kuopion Matkus

Miehen työmatka suuntautui tänään Kuopioon. Itsellä sattui olemaan vapaapäivä, joten kimpsut ja kampsut kasaan, Ikean ostoslista kännyyn ja menoksi.
Koko päivä vietettiin *Shopping Center*Matkuksessa. Aamu aloitettiin Ikean aamupalalla, joka oli ihan jees.


Älyttömän jees oli ravintolassa saatu asiakaspalvelu! Kyllä siinä yhden puolirättipoikki-olenflunssassa-haluansiltishoppailemaan-mamman mieli piristyi kummasti kun niin ihanasti kohdeltiin heti aamutuimaan! Että kiitosta vaan Ritva, ainakin kaksi ihmistä teit todella hyvälle tuulelle tänä päivänä :)

Lintunen pääsi ensimmäistä kertaa Smålandiin hoitoon ja itse sain tunnin omaa aikaa, jolloin kiersin huonekalunäyttelyn läpi. Bongailin ostoslistaan uusia tuotteita, jotka sitten tavalliseen tapaan jätin ostamatta ;)

Uutuutena (?) oli esim. tämä Springkorn-kangas, josta oli myös tyynyliinaa, päiväpeittoa, pienempikuvioisempaa versiota ja vaikka sun mitä kylmälaukusta lähtien. En ostanut vaikka kovasti se ensin miellyttikin.
Myös tämä Halleknopp-kangas mietitytti, mutta jäi vielä kauppaan vaikka ihana onkin.
Matkuksessa kierreltiin sattumanvaraisesti kauppoja. H&M Homessa kävin ensimmäistä kertaa. En löytänyt mitään kivaa. Tigerissä käytiin myös, sieltä lähti mukaan naulakko ja lapsen pyörään soittokello. Ei muuta. Joo, olishan siellä ollut vaikka mitä kivaa. Juuri kaikkea sellaista, joka hetken päästä on sitä turhaa roinaa.
Juhliin ja lahjojen paketointiin siellä oli kyllä kieltämättä tosi kivoja juttuja.
Lintusen väsähdettyä shoppailuun käytiin testaamassa Matkuksen perhehuone. Ja vähänkö oli hieno!


Tilassa oikealle jää iso lasten leikkialue. Sermin takana on nojatuoli imettämistä varten. Vasemmalle jää vaipanvaihto ym. piste missä on myös lavuaarit ja hoitopöydät. Lisäksi löytyy "minikeittiö" (aterimet ja mikro) sekä tilava wc!
Aivan huippupaikka rauhoittua ja Lintuselle oli ilmaispurkki marjaPilttiä tarjolla välipalaksi :)

Miehen päästyä töistä käytiin tekemässä viralliset ostokset Ikeassa. Suunnitellut sänky ja verhot. Ei suunnitellut lipasto, taulunkehys ja tiskiharjoja. Nii, että semmoinen reissu siis. Mä oon kyllä tosi surkee shoppaaja...

Sänky on kuitenkin kasattu ja makuuhuoneeseen tuli tilaa ihan hirveästi kun entinen iso rohjake hävisi sieltä. Tykkään! Nyt ihan pikkasen väsyttää. Miltähän uni uudessa sängyssä maistuu?

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)