Sivut

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Jump IT!

 WARNING!
Käyminen osoitteessa www.disneystore.co.uk saattaa aiheutta holtitonta ostoskäyttäytymistä etenkin tyttölasten äitien keskuudessa. Viime aikoina on voitu raportoida kiihtyvästä tilausliikenteestä Britannian ja Suomen välillä.
Jos olet saanut tartunnan ja sortunut näpyttelemään luottokorttisi numeron, voi oireita helpottaa tuotetta odottaessa seuraavissa osoitteissa:Njääh.
Pakkohan tää oli tehdä.
Ihan pakko.
Vaikka talouden miespuolinen henkilö alkaa vaikuttaa jo hieman huolestuneelta.
Siis aivan mielettömän pakko.
Heti silloin kun löysin ihanat kaavat sähköpostistani.

Nukkemaailmoissa edelleen kun rocKing'sKidin Elisa laittoi sähköpostilla kaavat nuken mekkoon ja jumpsuittiin. Mekkoja olin ommellut jo "muutaman", joten jumpsuitin kaavat kutsuivat maagisesti luokseen.
Pikainen kaivelu palalaarissa, kaavojen asettelua ja sen faktan tajuaminen kuinka ihmeen paljon voikaan mennä kangasta yhden pienen nuken haalariin??? Kysyn vaan! Kankaat kuitenkin löytyivät ja ompelu alkoi.

Täytyy sanoa, että vähän piti miettiä, että kuinkako??? En nimittäin ikinä ole ommellut mitään lähellekään tuollaista. Siitä se kuitenkin vaan sujui eikä ihmeempiä mokia sattunut. Keskiosassa jouduin vähän soveltamaan kun en leikatessa ollut yhtään miettinyt kuinka haalarin kiinnitys järjestetään. Kauniin värisen vetoketjun puutteessa ja tulevan leikkijän ikää miettiessä päädyin edelleen ratkaisuun tarranauha ja yllättävän kivasti se siihen kuitenkin asettui.Oon tähän niin tyytyväinen, sillä se on tehty samalla periaatteella kuin ihan normaalitkin vaatteet, tarranauhaa lukuunottamatta. Ihana kun olen vihdoin oppinut ommellessani keskittymään kunnolla ja koitan parantaa koko ajan työn jälkeä.

Miehelle tuskailin, että entäs jos Lintunen ei leikikään tällä. Mies tuumasi, että sähän voit leikkiä sitten sillä itse... niinpä niin. Äidille vai tyttärelle?

iive

6 kommenttia:

 1. tuli kyllä tosi kiva, voin kuvitella että päällä on aivan ylisöpö ;) hetkonen, kukako teille olikaan tulossa prinsessoista? odota vaan, kun saat yhden niin kohta on tilattava toinen, ja kolmas, ja.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee Tähkäpää, jota ei saa sanoa Tähkäpääksi vaan Nelliksi :)
   Tilasin muuten nimikointilappuja äiteeltä (sillon sellainen nimikointilappukone), jossa lukee Nelli niin voin silittää niitä sitten joka ikiseen nuken vaatteeseen.
   Ai miten nii lähtee mopo käsistä???
   :D

   Poista
 2. meidänkin ekat oli Tähkis ja Pocahontas :) nyt on laatikossa odottamassa kaikille tytöille nukkeja jouluksi ;) (huom, meidän nuorimmainen eli kolmas tyttö ei ole vielä 11kk ;D) On hyvä kun on niin monta tyttöä, että saa tilata niin monta nukkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mulla ei ole kuin se yks lapsi. Mut saattaahan olla että Nelli tarvitsee sitten joskus siskon itselleen vaikka Lintusella ei siskoa olekaan :D

   Poista
 3. Ihana! Tuskin maltan odottaa, että pääsen ompelemaan omille--- ööö siis tyttöjen nukeille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse odottaa kun käyttää linkeissä olevia kaavoja! Näitä on ihana ommella :D

   Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)