Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kirjahylly

Oi, nyt se on valmis!
Usean tunnin tiukka puristus ja nyt saan nauttia vaaleudesta.

ENNEN
 

JÄLKEEN


Valoriippuvaisena olohuoneesta löytyy pimeään vuodenaikaan runsaasti eri valaistusvaihtoehtoja. Kirjahyllyn päältä löytyy led-valaistus, kirjahylly itsessään sisältää kolme pallovalaisinta sekä yhden siirrettävän piste-led-valaisimen, katossa on kaksi valaisinta, tv:n takana on myös ledit, miehen työpöydällä on tietenkin oma työvalaisin ja uusin valaisintulokas päätyi olohuoneen pikkuikkunan eteen. Tämä punainen kaunotar on peräisin isoäitini kodista ja on ehtaa 60-lukua. Lisäksi kuvasta puuttuu vielä kirkasvalolamppu, joka näkyy ensimmäisessä kuvassa. Totesin sen niin rumaksi, että se päätyi välittömästi tuunauksen alle.

Yhteensä valaisimia löytyy siis 11kpl.

Kirjahyllyjen uudistus tapahtui siis kontaktikalvoteipin avulla. Tuotetta voi ilmeisesti verrata ihan Prismasta ja Etolasta löytyvään DC-FIX kalvoon. Tämä käyttämäni kalvo on kuitenkin hieman erilaista, sillä se on tarkoitettu ammattimaiseen mainosteippaukseen, joten sen käyttömahdollisuudet ja muokattavuus on hieman moninaisempaa. Tämä uudistus olisi kuitenkin ollut mahdollista tehdä myös DC-FIXillä.


Noin hieman alle 25 neliön olohuoneessamme on tiukka järjestys sillä sinne mahtuvat niin kirjakokoelmani, työkalukaappi, kotitoimisto, Lintusen pikkupöytä ja tietysti ne normaalit televisionkatsomisvermeet, sohva ja yksi nojatuoli.

iive

2 kommenttia:

 1. Upea muutos! Tuli todella raikas ilme :)

  Sotkutassu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kyllä valoa pieneen huoneeseen roimasti. Onneksi meillä on todella isot ikkunat, muuten tää huone olisi kuin komero :(

   Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)