Sivut

tiistai 13. marraskuuta 2012

Uusi perheenjäsen ;)

Nelli Tähkäpää kotiutui tänään <3 Voi sitä ihanuutta!

Kaikki vaatteet täytyi testata heti ovatko sopivia ja olivathan ne (paitsi pipot... näistä kuvista ei todellakaan tajua kuinka iso pää oikeasti on!). Jumpsuit oli myöskin sopiva vaikka kaavojen antaja olikin sitä mieltä, että kaavaan jotain fiilausta olisi tulossa. Itsestä jumpsuit oli kuitenkin aivan sopiva. Nellin uusi koti on toistaiseksi laatikossa hyllyssä vaatteidensa kanssa niin pääsee sovittelemaan uusia vaatekappaleita vaivatta :)
Alkuperäispaketti on huolella säilöttynä, jotta joulun lähellä voi Nellin sujauttaa sinne takaisin odottamaan jouluaattoa.Yksinkertainen prinsessamekko olikin yllättävän kiva päällä ja suunniteltuja olkaimiakaan ei tarvita.
Tällä systeemillä varmaan pystyy tekemään jos jonkinlaisia luomuksia suht helposti.
Siivet on tehty myös itse ja ovat kuminauhakiinnityksellä ns. reppumaisesti.

Aikamoinen nukkemania on iskenyt Suomeen. Voi sitä brittien Disney Storessa vähän ihmetyttää kun joku tilailee jopa 25 nukkea kerralla (kimppatilaus).

iive

4 kommenttia:

 1. Meille tulossa myös kaksi ja kummitytölle tilasin yhden. Nyt pitäisi alkaa tekemään nuita vaatteita. Voitko postittaa mulle kaavoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en kyllä noista kaavoista tiedä kun ne ei ole omatekemiä niin saako niitä jakaa? Mutta aikaisemmista postauksistani löytyy linkkejä mm. Mekkotehtaalle ja Prinsessa Pienelle, joitten kaavojen mukaan olen tehnyt. Lisäksi Facebook-ryhmästä (OE) sain yhdet kaavat s-postin kautta (jumpsuit ja katriina-mekko). Ne ilmeisesti tulee sinne ryhmään jakoon nukenvaatekansioon tms. kunhan suunnittelija saapi jonkun muutoksen niihin tehtyä.

   Mutta tosissaan tsekkaappa aiemmat postaukset niin sieltä löytyy linkit!

   Poista
 2. Oi,ompas ihana mekko nukella! Meillekin ois pari tulossa, pitäs malttaa oottaa jouluun että sais antaa. :)

  VastaaPoista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)