Sivut

perjantai 2. marraskuuta 2012

Unettoman päivän ääliöidea!

Hmm...
ehkä jonkun pitäisi minulle joskus sanoa, että onko tuossa nyt mitään järkeä. Toisaalta taidettiin näin sanoakin ja silti jatkoin. Lopputuloksena erittäin tyytyväinen rouva ja hirveä urakka edessä!

Katsotaanpas nimittäin tätä kuvaa!


Kuvassa on siis pätkä meidän kirjahyllyä, joka jo useamman vuoden on ollut aikamoisen ruskea. Vieressä on myös iso ruskea vanha kaappi, samaa sävyä oleva ruskea pöytä ja television alla on ruskea lipasto. Ruskea on hieman ahdistanut viimeaikoina, varsinkaan kun en edes kovin pidä siitä. (Lisäksi kuvassa on muuten taas pöydänkulmalle tiensä löytänyt kirkasvalolamppu, joka on näköjään aivan törkeän ruman näköinen!!! Sille(kin) täytyy tehdä jotain!)

Tiedän, että noiden kirjahyllyjen maalaminen olisi aivan törkeän työläs projekti ja mieli muuttuisi taas parin vuoden jälkeen. Silti olisi kivaa jos ne olisivat valkoiset! Ihanat valoisat valkoiset tai värikkäät tai jotain muuta kuin ruskeat.

No minullahan nyt sattuu olemaan jotain materiaalia kotona, jolla voi tehdä peruttavia pikaratkaisuja ja niinpä tänään...


Mitä mieltä?
Hyllyjen reunat ja laatikostojen etupaneelit on päällystetty irroitettavalla kontaktikalvolla, jonka alla alkuperäinen petsi säilyy entisellään!
Itse tykkään sen verran, että taidan urakoida toisenkin blokin tuota hyllynlaitaa valkoiseksi. Yhteensä noita hyllyjä on viisi, joten urakkaa riittää, mutta sehän nyt ei ole ongelma jos inspiraatiota riittää.

iive

5 kommenttia:

 1. Mkä idea, aivan mahtis. Mistä tuollaista irroitettavaa saa ja onko nauhaa vai täytyykö leikellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   tää on tätä mun tarrateippikontaktikalvoa mitä olen käyttänyt aiemmissakin jutuissa eli ammattilaistavaraa on. Tällä mm. teipataan autoihin mainoksia. On isoilla rullilla vrt. tapettirulla, josta sitten leikataan haluamillaan välineillä. Mun täytyy varmaan tehdä tästä joku oma postaus jossa kerron kaikki "salaisuudet" kun niin paljon tästä kysellään :) ja eihän siinä mitään, saakin kysellä!

   Poista
 2. Aivan ihanan pirteän näköinen muutos!
  Sotkutassu puhelimella

  VastaaPoista
 3. mä päällystin meidän mustan telkkarin kehykset valkoiseks myös kontaktimuovilla niin sopii paremmin sisustukseen, ihan etolasta sai 7e rulla ja erilaisia kuoseja vaikka millä mitalla.
  Samalla päällystettiin myös keittiön työtasot mutta sävynä/kuosina koivu niin natsaa lattian kanssa, kontaktimuovi on nimeltään DC-FIX :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa kun laitoit tuon nimen tänne! Oon nimittäin yrittänyt kovasti pähkäillä mikä tuon taviskaupasta myytävän version nimi on. Itse kun en siis käytä DC-fixiä vaan mainosteippauskalvoa niin en ole osannut neuvoa muille tuota nimeä :)
   Pystyykö tuota DC-FIXiä muuten lämmittämään ja venyttämään esim pyöreiden muotojen ympärille rypyttä? En ole koskaan tuon käyttöä kokeillut niin ei ole tietoa. Sulla taitaisi olla :)

   Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)