Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kevään ensimmäinen

Vihdoin remppahommien keskellä sain kaivaa saumurin esiin ja surruttelin Hoops t-paitakaavan mukaan mekon keväälle/kesälle. Tuo Ottobre 3/2012 on ainoa kaavalehteni, joten kaavat olivat rajoitetusti saatavia näin keskellä yötä ;) Ihan kivoja kaavoja tuossa lehdessä kyllä on ja pikaisella googlailulla Hoops vaikutti olevan ihan suosittu malli. Lähdin kokeilemaan sitä vaikka framilonia en omistakaan ja ihan hienosti onnistui ilmankin. Kauluksen tein hieman eri mallilla, sillä en omista kaksoisneulaakaan. p i i p a d o olla oli onneksi hyvä vaihtoehto-ohje. Tuli ensimmäinen onnistunut kaulus näin!



Tämä on siis ensimmäinen saumurilla ommeltu vaate ja tästä saumurointiharjoitukset jatkuvat, sillä Lintunen näyttää kasvaneen kaikista vaatteistaan ulos (vihdoinkin). Mukavaa on kun saa taas vaatekaappia täyttää ja on niin onnellinen ja kiitollinen vaatteen käyttäjä <3


Palkinnoksi kuvauksesta sai pari pelirundia :)

iive

4 kommenttia:

  1. Nätti paita! Hoops on kyllä kiva kaava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi kiva kaava ja helppo ommeltava vaikka sitä framiloniakaan ei ollut.

      Poista
  2. Ihana =) Munkin täytyisi kuluttaa samaa norsukangasta vaikka kesävatteisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo norsukangas on ollut yksi ainoista joihin olen sortunut. Yleensä en harrasta kalliita kuviokankaita, sillä tykkään ompelulla kierrättää materiaaleja. Tästä kankaasta tuli myös kiva pipo (ihan mulle itselle :) )

      Poista

Kommentti piristää aina :) Kiitos siis jos jätät merkin käynnistäsi :)